Cătălin Botezatu îl critică dur pe fostul Biancăi Drăgușanu după ce a fost arestat! Ce a putut să spuna designerul despre milionar

Cătălin Botezatu și-a exprimat opinia legată de scandalul momentului din showbiz. Designerul îl cunoaște destul de bine pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu alături de care s-a afișat de multe ori la petreceri.

Anunțul în care unul dintre cei mai controversați milionari ai României a fost săltat de mascați a căzut ca un trăznet peste toată lumea. Drept urmare a urmat un val de persoane din spațiul public care și-au făcut cunoscută opinia legată de acest caz.

Bine-nțeles că nici Cătălin Botezatu nu putea să păstreze tăcerea așa că a ținut să lanseze câteva remarci dure legate de acest context nefavorabil. Designerul este convins că astfel de activități infracționale există la scară largă în țara noastră iar acestea trebuiesc condamnate conform legii.

„Eu nu doresc răul nimănui…”

Cătălin Botezatu se ține întotdeauna departe de scandalurile mondene fiind extrem de focusat doar pe proiectele sale. De data aceasta având în vedere faptul că se cunoaște foarte bine cu Alex Bodi, prin intermediul Biancăi, el a făcut cunoscute opiniile sale despre scandalul momentului.

Cătălin Botezatu îl crtică dur pe fostul Biancăi Drăgușanu după ce a fost arestat! Ce a putu să spuna designerul despre milionar

Cătălin și-a început declarațiile pe un ton cordial unde a adus aminte tuturor de prezumția de nevinovăție de care se bucură și Bodi. Pe de altă parte acesta a recunoscut că în România există o amploare a acestui tip de domeniu infracțional care trebuie în mod cert condamnată.

Totodată juratul de la „Bravo ai stil” recunoaște că îl știe foarte bine pe Alex Bodi și își dorește ca acesta sa demonstreze că nu are legătură cu acuzațiile care i se aduc.

”Până la sentința finală există prezumția de nevinovăție. Dacă se va demonstra că aceste capete de acuzare sunt reale, atunci trebuie să se supună rigorilor legii. Prostituția, traficul de persoane sunt lucruri pe care orice om din societate nu le acceptă. Nimeni nu cred că e de acord cu astea. E de condamnat! Din păcate, aceste lucruri au luat amploare la noi în țară. Eu, cunoscându-l, îmi doresc să nu aibă prea multă tangență cu această promiscuitate și să iasă, într-un fel sau altul basma curată. Eu nu doresc răul nimănui”, a spus designerul.

Cătălin Botezatu a făcut parte din viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu vreme de câțiva ani. Cei doi au avut o relație cel puțin la fel de mediatizată precum cea dintre Alex Bodi și fosta prezentatoare tv. Încă de la vremea respectivă numele celor doi ținuseră zilnic primele pagini ale ziarelor de scandal. Relația dintre Bianca și Cătălin a evoluat încet dar sigur spre o prietenie pe măsură ce sentimentele dintre ei s-au diminuat.

Mai mult într-un interviu mai vechi Cătălin Botezatu și-a exprimat admirația vizavi de succesul milionarului care i-a furat inima Biancăi. De altfel acesta a ținut atunci să precizeze că Alex Bodi are exact tipologia bărbatului pe care Bianca și-l dorește alături de ea.

Deocamdată însă numele lui Bodi rămâne stipulat în dosarul uriaș de proxenetism. Afaceristul este încă arestat și trebuie să le demonstreze anchetatorilor că a reușit să își strângă averea într-un mod cinstit.