Bianca Drăgușanu a început 2021 cu dreptul, iar asta nu o spunem doar noi, ci ultimele două săptămâni de vis pe care le-a petrecut diva sexy a showbiz-ului românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că focoasa blondină și Gabi Bădălău au fost împreună într-o vacanță pe lux și opulență tocmai în Maldive, unde fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a răsfățat-o zi și noapte pe a noastră vedetă!

Cătălin Botezatu, naș la nunta Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău? Reacția desinger-ului

Și acum e acum! După ce Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, a aflat de la apropiații îndrăgostiților cum că au planuri de nuntă, iar Gabi Bădălău s-a lăudat că ar fi plecat în vacanță cu noua sa soție, Cătălin Botezatu aruncă bomba. Fostul iubit al divei sexy s-a oferit să-i fie naș la nunta cu Gabi Bădălău! Iar asta nu este tot! Celebrul designer a ținut să descrie cum arată bărbatul perfect în viziunea Biancăi Drăgușanu.

”În viziunea Biancăi, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, și să tacă, pentru a face ce vrea ea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc! Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău”, a declarat creatorul de modă pentru playtech.ro.

Cătălin Botezatu, naș la nunta Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău? Reacția desinger-ului

Ce spunea Cătălin Botezatu despre relația cu Bianca Drăgușanu

Pe cât de neașteptată a fost relația lor, pe atât de repede s-a și terminat! Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă, însă iubirea lor s-a risipit mai repede ca vântul. În urmă cu ceva timp, celebrul designer a recunoscut că fosta sa iubită este o femeie mișto și că, mai în glumă, mai în serios, nu l-ar fi deranjat să aibă un copil cu ea.

”Nu am avut timp. Într-o relaţie nu este loc de doi oameni celebri… De trecut numai de bine. Aş fi făcut un copil cu ea pentru că e o femeie frumoasă, e o femeie mişto… Ar fi ieşit un copil frumos. Dar niciodată nu spune niciodată. Adevărul este că depinde doar de mine. Glumesc!”, spunea Cătălin Botezatu în urmă cu ceva timp.

După povestea de dragoste cu Cătălin Botezatu, Bianca nu a stat prea mult pe gânduri și s-a afișat imediat la brațul lui Adrian Cristea. S-au iubit, s-au despărțit și s-au iubit iar. Însă asta nu a făcut deloc bine relației, care s-a terminat brusc, fix când nimeni nu se aștepta. Și de la prințul din povești, Bianca a trecut la ”băiatul de la meteo”, tatăl fetiței sale, Victor Slav.

”Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o față inteligență și ambițioasă”, mai povestea creatorul de modă despre fosta iubită.