Cătălin Botezatu și-a ales câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Se numără zilele până la finala competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar jurații și-au anunțat favoritele pentru marele premiu. Unul dintre cei care și-au ales concurenta este Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu și-a ales câștigătoarea "Bravo, ai stil! Celebrities"
Cătălin Botezatu și-a ales câștigătoarea "Bravo, ai stil! Celebrities"

În cadrul unei ediții din această săptămână a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu a anunțat cine este persoana care ar merita să câștige, din punctul său de vedere. Deea Codrea este concurenta care a reușit să îl convingă de faptul că merită titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Cum a ajuns Deea preferata lui Botezatu

Amintim că regulamentul concursului stabilește ca fiecare concurentă să pregătească o ținută și o poveste care să descrie de ce a ales acel styling. Așa a făcut și Deea Codrea, cea care a reușit să combine perfect hainele și să dea dovadă că se pricepe. Cătălin Botezatu a fost primul dintre jurați care i-a comentat apariția și s-a arătat extrem de mulțumit.

„Îmi place ce ai făcut. Ești sexy, dar nu în acel sens vulgar. Din punctul meu de vedere, iar voi fi criticat, dar consider că tu chiar meriți să câștigi marele premiu Bravo ai Stil și ai cea mai bună ținută din platou”, a declarat Cătălin Botezatu.

Deea Codrea a reușit să ocupe locurile I sau II în topurile competiției de fiecare dată. Aceasta este printre favoritele juraților Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu. De altfel, cei de acasă s-au arătat extrem de mulțumiți de aparițiile concurentei și abia așteaptă să o vadă în finală.

Părerile juraților legate de cine merită să câștige sunt doar informative, deoarece telespectatorii sunt cei care decid, în marea finală, cine va lua premiul. Câștigătoarea va fi aleasă prin votul celor de acasă.

Tot în topul preferințelor se mai află și Theo Rose, dar și Alexandra Ungureanu. Pe lângă cele trei concurente, pentru marele premiu de un miliard de lei vechi se mai luptă Cristina Șișcanu, Oana Radu și Andreea Tonciu.

Cătălin Botezatu și-a ales câștigătoarea "Bravo, ai stil! Celebrities"
Cătălin Botezatu și-a ales câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cine este Deea Codrea

Deea Codrea face parte din lista celor mai apreciați influenceri și bloggeri din România. Aceasta participă la numeroase campanii și realizează materiale informative legate de skin care. Deea este din Pitești, județul Argeș și a cochetat de mic copil cu moda. Aceasta mai deține și o agenție de modelling, afacere pe care o are împreună cu fostul său soț.