Acesta a dezvăluit că ar fi existat riscul ca mama lui să moară dacă i-ar fi dezvăluit adevărul despre starea lui de sănătate.

Cătălin Botezatu şi tatăl lui, operaţi în aceeaşi zi. „Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă.

Cătălin Botezatu şi tatăl lui, operaţi în aceeaşi zi

Pe tatăl meu…a fost o chestie urâtă pentru că el cu un an înainte de a se întâmpla asta, el s-a îmbolnăvit și el de un cancer la plămâni, l-am ajutat, am fost lângă el, dar din păcate fix în ziua în care m-am operat, s-a operat și el, aici în România. Fără să știm unul de celălalt‘, a spus Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

Operația lui Cătălin Botezatu a fost un succes. După puțin timp de la intervenție, designer-ul a aflat că și tatăl lui, despre care știa că se luptă cu aceeași boală, a fost operat de cancer la plămâni în aceeași zi.

Cum a aflat Cătălin Botezatu că are cancer

„Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă.

Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer.

Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!‘, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni TV.