Cătălin Măruță se teme de COVID-19, dar nu respectă regulile. Prezentatorul a fost surprins fără masca de protecție pe stradă / FOTO

Fanii sunt dezamăgiți de Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță se teme de COVID-19, dar nu respectă regulile. Prezentatorul a fost surprins fără masca de protecție pe stradă / FOTO

Cătălin Măruță nu ține deloc cont de regulile impuse de autorități, în ceea ce privește combaterea răspândirii coronavirusului. Zilele acestea, în București, purtarea măștii de protecție este obligatorie atât în spațiile închise, cât și în cele deschise. Această decizie luată de autorități nu este pe placul nimănui și se pare că nici pe placul prezentatorului.

Soțul Andrei a vorbit mereu despre importanța respectării regulilor. Cu toate acestea, nu a reușit să dea deloc un bun exemplu celor care stau cu ochii pe el. Recent, el a fost surprins de paparazzi la plimbare, fără niciun stres. El nu a purtat masca de protecție și nici pe copiii lui nu i-a îndemnat să o facă. Așa NU!

Cătălin Măruță nu poartă masca de protecție

Prezentatorul și-a scos cei doi copii, Eva și David, într-un renumit parc de distracții, Edenland. Distracția a fost la ea acasă, dar nu și regulile impuse de autorități în această perioadă grea prin care trece țara noastră.

Imaginile surprinse de Cancan.ro au ajuns imediat pe internet, iar fanii i-au luat la rost imediat. Nu sunt de acord ca persoanele publice să facă abatere de la reguli. Acestea sunt făcute pentru toată lumea și ar trebui să fie respectate de toți, nu doar de către oamenii obișnuiți.Cătălin Măruță se teme de COVID-19, dar nu respectă regulile. Prezentatorul a fost surprins fără masca de protecție pe stradă / FOTO

La început, el a susținut respectarea tuturor regulilor. A vorbit despre acest subiect chiar și în emisiunea pe care o prezintă. Se pare, însă, că nici măcar el nu a ținut cont de propriile sale sfaturi. În plus, spunea că și copiii lui și ai Andrei sunt informați despre acest virus și cât de periculos poate fi.

„Copiii mei se simt în singuranță și conștientizează că oamenii se ajută reciproc. Știu că cei mari muncesc la măsuri pentru ca, în cel mai scurt timp, ei să se ducă din nou la școală, grădiniță ori la petreceri, în siguranță. David și Eva (4 ani) s-au implicat în situația pe care o cere însăși rutina mea profesională.

Atunci când plec din casă să am mască, Eva îmi mai pune și câteva în buzunare, de asemenea  șervețele dezinfectante, extra, câteva perechi de mânuși de unică folosință. Și de gura lor nu uit să mă descalț la intrare, să dau jos geaca și mi se indică explicit că trebuie să mă spăl pe mâini. După care putem vorbi”, a povestit Cătălin Măruță la începutul pandemiei pentru libertatea.ro.