Cătălin Rizea și-a îndeplinit cel mai mare vis. Ce spune soțul Addei despre participarea la “Chefi la cuțite”

Cătălin Rizea este un bărbat împlinit.

Cătălin Rizea și-a îndeplinit cel mai mare vis. Ce spune soțul Addei despre participarea la “Chefi la cuțite”

Cătălin Rizea a reușit să impresioneze pe toată lumea, după ce a participat la emisiunea “Chefi la cuțite”. El a reușit să impresioneze pe toată lumea cu preparatele sale. Chefii au fost și ei plăcuți de ceea ce le-a pregătit. A primit trei cuțite, dar a ales să meargă în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Ce care l-a sfătuit să participe la această emisiune este chiar soția sa, Adda. Ea l-a susținut la fiecare pas și se bucură enorm pentru reușita ei.

Adda l-a motivat să se înscrie în competiție, iar el a dat dovadă că este un bucătar priceput. Farfuriile pe care le-a pregătit până acum i-au lăsat pe mulți cu gura căscată. Nimeni nu ar fi zis că fostul concurent de la Asia Express este atât de priceput în bucătărie. În momentul în care s-a înscris în competiție, nu se aștepta să ajungă atât de departe.

Cătălin Rizea este un bucătar desăvârșit

Este unul dintre cei mai puternici dintre concurenți și are toate șansele să câștige mare premiu. Nici măcar el nu credea că este atât de talentat în bucătărie și a reușit să se autodepășească. Cu fiecare probă pe care a susținut-o el a dat dovadă că este din ce în ce mai bun și și-a perfecționat fiecare tehnică.

Cătălin Rizea și-a îndeplinit cel mai mare vis. Ce spune soțul Addei despre participarea la “Chefi la cuțite”

Cătălin Rizea a reușit să le dea adevărate lecții unor bucătari de meserie care participă la emisiune. Deși nu are experiență în domeniu, el a dat dovadă de creativitate în bucătărie fapt care l-a ajutat enorm. El a povestit că plăcerea de a găti a fost ceva care a venit natural, iar Adda l-a încurajat la fiecare pas pe care l-a făcut.

„Datorită ei pentru că era o chestie pe care mi-o doream și ea a fost brânciul ală de care aveam nevoie. Am fost cu ea invitat special după <<Asia Express>> la <<Chefi la cuțite>>, acolo unde am pregătit un preparat, am vorbit cu Robert Petrescu, un prieten foarte bun de-al meu și el mi-a făcut un preparat care se pregătea foarte bine și cu tema emisiunii. Am făcut odată cu el, apoi singur și a treia oară am venit la <<Chefi>> și mi-a ieșit foarte foarte bine. Adda de multe ori îmi spunea că trebuie să mă duc la emisiune.”, a spus Cătălin Rizea.