Cătălin Scărlătescu, declarații neașteptate despre viața personală. Are sau nu iubită: „Am avut o perioadă..."
in

Cătălin Scărlătescu, declarații neașteptate despre viața personală. Are sau nu iubită: „Am avut o perioadă…”

Cătălin Scărlătescu a fost mai sincer ca oricând în ultimul interviu pe care l-a acordat.

Cătălin Scărlătescu se află pe lista celor mai apreciate vedete de la noi. Carismaticul bucătar de la Chefi la Cuțite a oferit cel mai sincer interviu din viața lui. De cele mai multe ori, el este extrem de rezervat când vine vorba despre viața personală. Nu a vorbit aproape deloc despre relațiile sale și a preferat ca un astfel de subiect să stea departe de camerele de filmat. Din acest motiv, fanii lui și-au pus nenumărate semne de întrebare. Mulți au fost curioși să știe dacă în prezent Scărlătescu și-a găsit sau nu sufletul pereche. Probabil că nu s-ar fi așteptat să primescă vreun răspuns, dar bucătarul a vorbit despre asta când admiratorii se așteptau mai puțin.

Cătălin Scărlătescu, părere sinceră despre Gina Pistol

Nu doar despre viața sa privată a discutat, ci și-a exprimat părerea sinceră despre prezentatoarea emisiunii din care face parte; Gina Pistol. Este de părere că iubita lui Smiley este una dintre cele mai prețioase domnișoare pe care o cunoaște. În plus, a mai declarat că îi este o prietenă foarte dragă și o persoană specială pentru el. Cu siguranță declarațiile sale au emoționat-o până la lacrimi pe îndrăgita prezentatoare.

„Gina este una dintre cele mai prețioase domnișoare pe care le cunosc, e o persoană specială și o prietenă foarte dragă”, a spus el/

Chiar dacă nimeni nu se aștepta, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre viața sa amoroasă. El a mărturisit care sunt lucrurile pe care le-a făcut greșit în relațiile sale și din ce cauză unele nu au durat pe cât s-ar fi așteptat. Nu are mare succes la femei, drept dovadă până la această vârstă nu a reușit să își găsească sufletul pereche.

„Am avut o perioadă când aveam impresia că le știu pe toate, eram foarte orgolios și am avut de pierdut. Am citit zilele astea o treabă care mi-a plăcut: „Your ego is not your amigo!. Am înțeles că, dacă nu te bazezi pe oamenii din jurul tău, dacă nu comunici cu ei, ești un suflet pierdut. În general, miros dezamăgirile de la distanță și încerc să fug de ele. Dacă nu-mi reușește, mă uit la partea plină a paharului și mă gândesc ce aș putea să învăț din ceea ce mi s-a întâmplat”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru revista Viva!.

Anna Lesko, imagini interzise cardiacilor. Vedeta a încins din nou Internetul / FOTO

Anna Lesko, imagini interzise cardiacilor. Vedeta a încins din nou Internetul / FOTO

Gina Pistol, cu burtica de gravidă la vedere. Cât de mult i-a crescut / FOTO

Gina Pistol, cu burtica de gravidă la vedere. Cât de mult i-a crescut / FOTO