Fanii lui Dani Mocanu știu foarte multe lucruri despre acesta, dar nu mulți știu câte clase are artistul. Face el ce face și șochează pe toată lumea din nou.

Zilele trecute, Dani Mocanu a reușit să își lase urmăritorii cu gura căscată. El a spus cu mâna pe inimă că se lasă de manele. Singura muzică pe care o va mai cânta de acum încolo va fi cea bisericească. Nu a fost luat în serios de fanii săi, ceea ce era și normal mai ales că duce un stil de viață excentric, cu care s-a făcut remarcat.

Dani Mocanu, sincer cu admiratorii lui

Pentru a demonstra că nu a glumit deloc, el și-a tatuat un Psalm pe picior. Acesta este destul de vizibil și probabil, își va mai face și alte tatuaje în acest sens. Este de părere că datorită Lui a ajuns unde este acum și tot ceea ce vrea este să Îi fie recunoscător. Ca să nu le rămână dator ascultărilor săi, el a promis că va lansa toate proiectele la care a lucrat până în luna ianuarie.

”Am două milioane și jumătate de persoane pe YouTube care îmi urmăresc zilnic activitatea. Din 2,5 milioane de persoane, eu cred și îmi doresc din tot sufletul meu și o să mă străduiesc și o să-mi pun toate puterile să pot convinge măcar zece persoane din atâtea milioane să se pocăiască și să-l urmeze pe Dumnezeu. Dumnezeu vrea ca eu să aduc cât mai multe suflete la el!”, a zis Dani Mocanu, acum câteva zile.

Câte clase are Dani Mocanu! Manelistul le-a spus adevărul fanilor: ”Nu te ajută cu nimic”

Fanii știu multe lucruri despre el, dar foarte puțini știu câte clase are acesta cu adevărat. Se pare că ”Regele Vizualizărilor” are doar 9 clase, dar nu se rușinează cu asta. Chiar el a vorbit despre asta cu persoanele care îl urmăresc. Pentru el școala pe care o are nu este deloc importantă, pentru că a reușit oricum să aibă succes.

”Eu am 9 clase … Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!!! Deci nu te ajută cu nimic”, a fost răspunsul lui Dani Mocanu.