Câte secunde durează să ne îndrăgostim? Află dacă e îndrăgostit de tine

Vei fi surprinsă să afli că el are nevoie de doar câteva secunde pentru a se îndrăgosti de tine!

Câte secunde durează să ne îndrăgostim? Află dacă e îndrăgostit de tine

Ți se poate părea ciudat, dar este necesar să te uiți la ceas pentru a vedea dacă într-adevăr este îndrăgostit de tine sau nu. Află cum stau lucrurile, de fapt.

Potrivit studiilor efectuate de cercetători, un bărbat are nevoie de nici mai mult nici mai puțin decât 8,2 secunde pentru a se îndrăgosti de o femeie. Acesta poate fi un semnal destul de clar. Dacă te soarbe din priviri și nu-și mai ia ochii de la tine, fii sigură de faptul că este îndrăgostit de tine nebunește.

Timpul în care el te admiră este unul destul de prețios, așa că nu-l lăsa să treacă fără să îl faci pe el să te admire și mai mult decât deja o face. Iată câteva trucuri în acest sens, care te vor ajuta și mai mult să-i atragi atenția:

1. Fii senină și zâmbitoare

Nu ezita să zâmbești și să exprimi un sentiment de mulțumire. EL va fi atras întotdeauna de o femeie care îi oferă o stare de bine.

2. Fii tu

Nu încerca să pari ceea ce nu ești, pentru că nu vei face decât să oferi o impresie falsă, cu totul neplăcută, iar el cu siguranță va fugi de acest tip de comportament. Cel mai mult de câștigat ai în momentul în care începi să te relaxezi și să fii tu.

Câte secunde durează să ne îndrăgostim? Află dacă e îndrăgostit de tine

Aspecte interesante despre indragostire

• Ne indragostim mai usor atunci cand facem ceva palpitant sau usor periculos. Adrenalina eliberata de corp ne face sa confundam entuziasmul cu iubirea. De aceea e recomandat sa mergi cu persoana pe care o placi la curse sau la carusel.
• A te indragosti dureaza foarte putin. In medie, la 4 minute dupa ce ai cunoscut o persoana, la nivel inconstient, stii sau nu daca te-ai indragostit.
• Barbatii vad prima interactiune total diferit fata de femei. In timp ce femeile se uita daca babatul e ingrijit, pare instarit, are un zambet frumos, un parfum placut, barbatii studiaza corpul femeii, felul in care se misca, tinuta. Asta nu e ceva superficial, ci o experienta din creierul reptilian, acea parte a creierului care vrea sa se asigure ca urmasii viitorului cuplu au cele mai mari sanse de supravietuire.