Câți bani câștigă Bobonete din Las Fierbinți. Vedeta încasează pentru fiecare episod în parte

Bobonete din Las Fierbinți este unul din cele mai iubite personaje de comedie din zilele noastre. Acesta a reușit să își câștige existența fără a avea studii superioare.

Bobita Las Fierbinti
Sursa: ProTV

Povestea lui Bobonete din Las Fierbinți a început în urmă cu mai mulți ani când artistul și-a dat seama că este făcut pentru comedie. Pasiunea lui pentru standup comedy a fost una atât de mare, încât și-a pus ambiția să își atingă țelul mult dorit și anume să umple sala palatului mai multe seri la rând.

Este o performanță cum puțini artiști o reușesc și aici facem referire la Horia Brenciu, Stefan Bănică Junior etc.

Fiecare persoană ce a călcat pragul unui show marca Bobonete poate să spună că spectacolul său s-a ridicat la așteptările mult dorite.

Cariera lui Mihai nu s-a oprit doar la atât și a făcut chiar și pasul spre actorie. Serialul Las Fierbinți este o producție PRO TV ce a avut curajul să îl inițieze în arta televiziunii, initiere ce a popularizat personajul numit azi Bobiță.

Mihai Bobonete

Bobiță este un sef de carciuma interpretat de Bobonete ce are la bază o satiră pură, satira satului nostru românesc. Intrat pe micile ecrane automat și conturile actorului Bobonete au început să se rotunjească din ce în ce mai mult.

Cât câștigă Bobonete din Las Fierbinți pentru fiecare episod

Nu o spunem noi ci chiar cifrele contractuale. Conform site-ului PlayTech Mihai Bobonete câștigă în jur de 5000 de euro în fiecare luna. Aproximativ 416 euro pentru fiecare episod în care apare. La televizor sunt difuzate 3 episoade săptămânal, 12 intr-o lună calendaristică.

Câștigurile sale nu se opresc aici. Acesta adaugă în palmares mai multe emisiuni TV, bine plătite tot de echipa PRO, cum ar fi: Jocuri de celebritate și Vocea României Junior. Trebuie să menționăm și faptul că „Bobiță” își asocieaza imaginea cu mai multe branduri și le promovează atât în mediul online cât și în reclamele de la TV. Marile firme ce au încheiat contracte de imagine cu acesta nu au fost deloc zgarcite, deoarece contractele sale au multe zero-uri de ordinul miilor de euro.

Pe Mihai Bobonete îl mai cunoaștem și după producțiile: Tacă-Pâcă, Made în România, Vine Poliția sau Divertis.