Câţi bani cere Delia pentru a cânta la un eveniment! Suma este COLOSALĂ!

Delia Matache este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, fiind şi jurat la emisiuile „iUmor” şi „X-Factor”, aşa că şi tarifele pe care le percepe pentru recitalurile sale sunt piperate.

Câţi bani cere Delia pentru a cânta la un eveniment! Suma este COLOSALĂ!

Artista ştie să facă atmosferă, însă asta costă, ofertele sale sunt de 19.500 de euro, pentru show-ul ”Essence of Deliria”, respectiv, 15.000 de euro pentru acelaşi spectactol, în club, dar fără proiecţie pe rochie şi dansatori.

Cel mai mic tarif perceput într-o locaţie este de 3.900 de euro, cu specificarea că în această sumă intră doar un recital de 15 minute.

Delia are onorarii diferite şi pentru spectacolele în aer liber, pentru mall, privat şi corporate. Cel mai scump ajunge la 12.900 de euro (un recital de 90 de minute, structurat în două părţi), cel de 60 de minute costă 9.900 de euro, iar cel mai ”ieftin”, de 40 de minute, ajunge la 8.900 de euro.

Cu alte cuvinte, au trecut vremurile în care Delia cânta pentru 2.500 de euro, precum colegii ei de breaslă, iar asta datorită investiţiilor făcute în megashow-urile de la Sala Palatului şi în propria imagine.