Câți bani mai are Irinel Columbeanu după ce s-a spus că a sărăcit! Afaceristul are șanse să își recapete vila?

Irinel Columbeanu trăiește una dintre cele mai dramatice perioade din viața lui. Fostul milionar a ajuns la sapă de lemn după ce a investit în afaceri care s-au dovedit a fi un eșec total și care în mod evident i-au adus consecințe nefaste.

Câți bani mai are Irinel Columbeanu după ce s-a spus că a sărăcit! Afaceristul are șanse să își recapete vila?

Irinel Columbeanu ar putea contura cu succes paginile unui roman de aventură prin prisma experienței sale de viață acumulate până la vârstă de 64 de ani. Fostul milionar era considerat un adevărat crai de oraș, care nu se uita niciodată la bani când venea vorba de propriile plăceri.

Mașini de lux, una dintre cele mai impozante vile din jurul Bucureștiului, femei frumoase și multă celebritate. Acestea au fost ingredientele care i-au condimentat viața tumultoasă a fostului soț al Monicăi Gabor.

Din nefericire însă, viața i-a arătat că poate lua oricând o întorsătură dramatică, iar astfel, fostul afacerist a ajuns să piardă tot ceea ce avea.

 A vrut să dea o lovitură în afaceri și a pierdut totul

Coșmarul lui Irinel Columbeanu a început odată cu ideea de a aduce pe piața din România un material utilizat în construcții care trebuia să se dovedească a fi un succes, trezind interesul investitotirlor în domeniu.

După ce și-a pus planul la bătaie, fostul afacerist a apelat și la banca pentru un împrumut de 5,5 milioane de euro cu ajutorul căruia putea implementa proiectul măreț.  Cum socoteala de acasă nu se potrivește aproape niciodată cu cea din târg, lui Irinel nu i s-au așezat apele conform planului și totul a scăpat de sub control în momentul în care acesta s-a aflat în imposibilitatea de a returna creditul către banca.

Câți bani mai are Irinel Columbeanu după ce s-a spus că a sărăcit! Afaceristul are șanse să își recapete vila?

Pe rând, fostul milionar a fost deposedat de bunuri și proprietati conform procedurii în astfel de situații. Astfel, banca i-a luat acestuia inclusiv renumita vila de la Izvorani. Ulterior, fostul soț al Monicăi Gabor și-a vândut inclusiv Bentley-ul fabricat special  cu dotările cerute de el, cu care făcea furori în anii de glorie.

Fostul milionar a ales să locuiască într-un apartament cu chirie dintr-un complex rezidențial aflat la marginea Bucureștiului. De altfel, Irinel conduce în prezent o amsina la mâna a doua și apare tot mai rar în locurile pe care le frecventa odată.

Câți bani mai are Irinel Columbeanu după ce s-a spus că a sărăcit! Afaceristul are șanse să își recapete vila?

Chiar dacă în ultimele sale apariții tv a mărturisit că latura financiară nu mai este atât de importantă pentru el, Irinel a precizat și că nu și-a pierdut speranța că lucrurile se vor redresa la un moment dat.

”Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. N-am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este avere mea, care se află înăuntrul ființei mele. Niciodată nu m-a interesat acumularea de averi, pentru că oricum nu plecăm cu ele după noi. În cel mai bun caz, rămân descendenților. Nu am pierdut speranța. (…) Soarta bunurilor pierdute nu m-a interesat niciodată. Au fost executate de bancă. A fost frumos și poate că va mai fi”, a declarat Irinel

Conform datelor publice Irinel Columbeanu deținea o avere de 8 milioane de euro, iar creditul luat de acesta se ridică la valoare de 5,5 milioane de euro. Astfel, dacă fostul afacerist reușește să înapoieze băncii suma împrumutată, așa cum a precizat, lui îi poate reveni restul de 2,2 milioane de euro.

Fiica lui s-a mutat în America alături de Monica Gabor

Pe lângă pierderea uriașă financiară, Irinel are și o altă apăsare în suflet. Fostul milionar s-a văzut nevoit să își lase fiica să se mute peste ocean alături de mama ei după ce nu a mai reușit să îi achite școala privată din România pe care micuța Irina o urma. Valoarea anuală a studiilor se ridică la câteva mii de euro pe care Irinel nu le mai putea asigura.