Catinca dă de pământ cu Petre Roman. Ce a putut să spună despre el

Catinca Roman a ieşit public cu declaraţii incredibile. Aceasta a spus totul despre ce făcea de fapt Petre Roman.

Catinca dă de pământ cu Petre Roman. Ce a putut să spună despre el
Catinca dă de pământ cu Petre Roman. Ce a putut să spună despre el

Catinca Roman a prins curaj şi a ieşit public cu o serie de poveşti care nu îi fac deloc cinste tatălui său vitreg, Petre Roman. Aceasta vorbeşte despre cum acţiona bărbatul, dar şi despre relaţia pe care o are acum cu sora sa vitregă, Oana.

Catinca este mai mult decât resemnată şi povesteşte că ea niciodată nu a avut o legătură puternică cu Petre Roman. Aceasta susţine că bărbatul are o fire mai dificilă şi că nu oricine reuşeşte să se înţeleagă cu el. De altfel, legat de sora ei, Oana Roman, Catinca este de părere că ele două nu prea au ce să vorbească, deoarece nu le leagă niciun subiect în comun.

Petre Roman nu a fost tocmai prietenos cu fetele. De curând, Oana Roman a povestit că a fost bătută de mai multe ori de Petre Roman în copilărie. Acelaşi lucru îl povesteşte şi Catinca.

Cum se comporta Petre Roman cu fetele

”Așa e, pe Oana o mai atingea, la mine nu a avut însă curaj să ridice mâna. Ar fi fost culmea. În schimb, eu am avut dintotdeauna o relație foarte bună cu tatăl meu natural”, a povestit creatoarea de modă, în exclusivitate, pentru playtech.ro.

Catinca a mai povestit că în momentul în care fiica sa, Calina, s-a născut, deşi nu era rodul unei căsnicii, acest subiect nu a fost decât un motiv pentru ceartă. Petre Roman a avut destule scandaluri în viaţa socială şi politică din cauza acestui subiect.

”A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei. Nu a fost ceva premeditat, a fost mai mult ceva negândit, care a avut repercusiuni. Acum e cool să faci un copil nemăritată, dar atunci s-a zis că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza mea”, a spus Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

Catinca dă de pământ cu Petre Roman. Ce a putut să spună despre el
Catinca dă de pământ cu Petre Roman. Ce a putut să spună despre el

Catinca şi Oana nu sunt prietene

Pe Catinca şi Oana le leagă doar numele de Roman. Cele două, deşi sunt surori, nu au nimic în comun şi niciun motiv nici măcar de prietenie. Din acest motiv, Catinca a povestit că nu are de ce să aibă o relaţie apropiată cu Oana. Ele nu au vorbit foarte mult, nu s-au vizitat.

În prezent, Catinca nu a vrut să mai meargă la Oana în vizită deoarece mama sa are probleme de sănătate şi nu vrea să o îmbolnăvească de coronavirus. Aceasta a povestit că în izolare a stat singură, la fel şi Calina, fiica sa. Şi cu ea s-a văzut doar la distanţă, această perioadă fiind destul de grea pentru Catinca.