Dan Capatos i-a spus lui Ioniţă de la Clejani că minte pentru a-l acoperi pe Fulgy. Prezentatorul de la Antena Stars este foarte deranjat că artistul a mințit chiar în emisiunea lui, în care a fost invitat în urmă cu doar câteva zile.

Amintim că Dan Capatos a dezvăluit într-un comunicat oficial că Ioniță de la Clejani a fost cel care l-a reclamat pe Fulgy la Poliție. Când a ajuns în emisiune, celebrul lăutar și a negat.

„Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, spunea Ioniță.

Cazul Fulgy a scăpat de sub control

În emisiunea de la 14 iunie, Capatos a prezentat un document oficial de la Poliție în care clar că un bărbat și-a reclamat fiul. Nu putea fi altcineva decât Ioniţă de la Clejani…

„La secția de Poliție s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el, cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău”, se arăta în documentul citat.

Cazul Fulgy a scăpat de sub control. Dezvăluire tulburătoare în direct, la TV. Ioniță, făcut praf. Video

Reacţia prezentatorului care în trecut a fost jurnalist de investigaţii a venit prompt şi în forţă: „Ne minți ca pe proști și orice relație am avea, când ne minte cineva în față, nu pot să trec peste asta. Asumă-ți mă faptele:

Lecţie de viaţă pentru Ioniţă de la Clejani

«Da, mă, era fiul meu de necontrolat și m-am dus la poliție să reclam!» Nu încerca că faci tam-tam. Dacă la vârsta ta încă umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, bă îmi pare rău, asta nu pot să tolerez”, i-a transmis Dan Capatos lui Ioniță de la Clejani.

Amintim că Fulgy a fost prins drogat la volan în urmă cu două săptămâni. Ulterior, odrasla rebelă a Clejanilor a ajuns la INML pentru recoltarea probelor biologice. Aşa s-a aflat că a consumat cannabis. Ioniță de la Clejani a dezvăluit recent că fiul lui se află în arest pentru 29 de zile.

AntenaStars a transmis că Ioniță și Viorica de la Clejani au vorbit în premieră despre scandalul provocat de fiul lor, Fulgy. Artistul a negat că și-ar fi dat fiul pe mâinile Poliției, dar există o dovadă clară că Ioniță a fost cel care a sunat la 112.