Ce a făcut Elena Ceauşescu în timpul căsniciei cu Nicolae Ceauşescu. Secretele ies acum la iveală

Deşi nu s-ar crede, Elena Ceauşescu l-a înşelat pe soţul ei. După moartea celor doi, au apărut mărturii despre amanţii Lenuței Petrescu, fosta ţesătoare de la fabrica Jaquard.

Ce a făcut Elena Ceauşescu în timpul căsniciei cu Nicolae Ceauşescu. Secretele ies acum la iveală

1. Gheorghe Zamfir

In satul natal al Elenei Ceausescu, Petresti, l-a cunoscut pe un tanar ce i-a fost primul iubit, tatal naistului Gheorghe Zamfir, din Visina. Au avut o scurta relatie si barbatul a plecat la Bucuresti, unde s-a angajat chelner. Elena a venit dupa el, dar a respins-o, asa ca a ramas in capitala, unde s-a implicat in miscarea comunista, apoi l-a cunoscut pe Nicolae Ceausescu.

2. Un soldat neamt

Inainte de a fi casatoriti, in 1939, cand Nicolae Ceausescu era in inchisoare, Elena a avut o relatie cu un soldat neamt si a fost surprinsa de fratele lui Nicu, Nicolae Andruta Ceausescu.

3. Abraham Schechter

Dupa ce i-a devenit sotie si el a avansat, ajungand in 1955 membru al Comitetului Central al PRM, dupa modelul sovietic a angajat un medic al familiei, numit Abraham Schechter care, timp de 17 ani le-a fost apropiat si care se pare ca a sedus-o pe Elena. Era si el casatorit, dar nu se sfia ca in fata personalului din casa sa o mangaie pe fund. A murit suspect, in 1973, aruncandu-se sau fiind aruncat de la etajul 5 al Spitalului Floreasca.

4. Eftimie Iliescu

Eftimie Iliescu, ilegalist comunist si unchiul lui Ion Iliescu i-a fost si el amant Elenei Ceausescu.

5. Victor Stanculescu

Generalul Victor Stanculescu era unul dintre oamenii de incredere ai lui Nicolae Ceausescu si preferatul Elenei.