Ce a făcut Petre Roman când a auzit că Oana se desparte de soț

Ce discuție a avut fostul prim ministru al României cu fiica lui. Cum a încercat Petre Roman să îi împace pe Marius Elisei și fiica lui, astfel încât să nu se ajungă la divorț. Prima reacție a fostului premier român, după ce Oana Roman a făcut anunțul oficial al separării de tatăl copilului său.

Ce a făcut Petre Roman când a auzit că Oana se desparte de soț

Ca orice părinte îngrijorat, care nu suportă să-și vadă copilul suferind, Petre Roman a intervenit deîndată ce a auzit că fiica sa Oana divorțează de soțul ei, după șase ani de căsnicie. Vedeta și Marius Elisei au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, presărată cu multe certuri și despărțiri de-a lungul anului, dar de data aceasta separarea dintre ei este una definitivă, cei doi luându-și adio cu doar câteva zile înainte de Crăciunul anului 2020.

Ce a făcut Petre Roman când a auzit că Oana se desparte de soț

Petre Roman a încercat să intervină între cei doi și să-i ajute să își remedieze problemele, însă nu a avut nimic ce face. Mai mult, fostul premier al României s-a oferit să vorbească și cu soțul Oanei Roman pentru a încerca să ajungă la un consens.

„M-a întrebat doar «Pot să te ajut cu ceva? Vrei să încerc să am eu o discuție?» și i-am spus «Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii». Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul OK”, a mărturisit Oana Roman.

Care este motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei divorțează

Oana Roman a mărturisit care a fost adevăratul motiv pentru care ea și tatăl copilului ei nu mai formează un cuplu de la sfârșitul anului 2020. Se pare că femeia din cauza căreia s-ar fi despărțit cei doi nu este nicio amantă, așa cum se zvonea în mediul online, ci chiar mama Oanei Roman. Cu toate că vedeta a specificat că nu părintele său este motivul pentru care ea și soțul ei nu s-au mai înțeles, se pare că tatăl micuței Iza s-a arătat deranjat de prezența constantă a soacrei sale în casa lor, deși el a avut ideea inițială de a-i propune să locuiască toți împreună. Fiica fostului premier român a specificat că nu ea a fost cea care a vrut divorțul, dar nu a avut încotro:

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii „Trăiri cu Andreea Mantea”.