Mai exact, frumoasei blondine i s-a pus pata pe o nouă mașină de lux, care ar ajunge câteva sute de mii de euro. Așadar, pentru a face acest lucru, Bianca Drăgușanu a hotărât că ar trebui să vândă mașinile de lux pe care le deține.

”Unde stau acum am două locuri de parcare și săptămâna trecută eram aproape să cumpăr a treia mașină, dar pentru ce să cumpăr a treia mașină dacă eu sunt doar un om? Am acest Bentley pe care vreau să îl vând din 2016 și acest Mercedes GLE Coupe, model 2021. Și vreau să le vând ca să îmi iau o mașină mult mai tare și mai scumpă.

Eu mă iubesc pe mine foarte tare, sunt foarte importantă în viața mea. Eu trebuie să mă simt bine. Dacă eu sunt fericită să conduc o mașină care are steluțe și sclipici și piele albă și e Coupe și miroase frumos, a nou și cu toate diamantele pentru că eu merit și îmi permit luxul de a avea 7 mașini dacă vreau.”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ce mașină vrea să își cumpere Bianca Drăgușanu

Așadar, fosta soție a lui Alex Bodi a decis să vândă cele două mașini ”vechi” pentru a-și cumpăra un Lamborghini Urus. Se pare că valoarea acestuia depășește 200.000 de euro.

Cei care vor cumpăra mașinile Biancăi Drăgușanu vor fi nevoiți să scoată din buzunare, nu mai puțin de 80.000 de euro pentru Bentley din 2016, iar pe Mercedesul GLE Coupe din 2021 o sumă de 110.000 de euro, potrivit spynews.ro.

Bianca Drăgușanu: ”am o viață perfectă”

Divei îi place să își țină urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Așadar, nu cu mult timp în urmă Bianca Drăgușanu le-a dezvălui fanilor că are o viață perfectă din toate punctele de vedere, dar și grea în același timp.

”Am o viață perfectă, minunată din toate punctele de vedere. Am tot ce îmi doresc, copilul îmi e sănătos, bussinesul e ok, prietenii sunt alături de mine, dar să știți că viața mea nu e ușoară chiar dacă e perfectă. Nimic din ce fac eu nu e ușor!”, a spus vedeta pe Instagram.