Dani Mocanu a devenit cunoscut în România acum câțiva ani, când a lansat prima sa piesă. Încă de la început el a reușit să rupă topurile muzicale. Manelistul a lansat hit după hit și aproape toate piesele sale au ajuns pe primul loc în Trending. El reușește să surprindă de fiecare dată cu aparițiile sale.

Fanii au impresia că știu totul despre el, pentru că este o persoană transparentă. Ei bine, nu este chiar așa. De exemplu, foarte puțini știu care este averea lui la momentul actual. În plus, fanii manelistului nu știu nici cu ce se ocupa el înainte de a ajunge unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țară.

Dani Mocanu a fost fotbalist

Pe partea financiară, Dani Mocanu nu o duce deloc rău. Este deținătorul a două mașini de lux, cu care fură toate privirile trecătorilor. Este vorba despre un Porsche Panamera în valoare de 40.000 de euro și un BMW. În plus, el și-a construit casa visurilor sale în județul Argeș. Până la vârsta de 28 de ani, el a reușit să facă tot ceea ce și-a propus.

Ce avere are Dani Mocanu! Ce făcea manelistul înainte de a deveni cunoscut: „Am fost căpitan"

Înainte de a se apuca de muzică, Dani Mocanu a fost fotbalist și a jucat la câteva echipe cunoscute de la noi. Este vorba despre Steaua, FC Argeș, dar și Napoli. A simțit că nu asta vrea să facă în viață, așa că a ales un alt drum pe care să meargă, cel al muzicii. I-a plăcut să cânte și la vremea aceea, dar nu se lua în serios. Cu timpul, el a realizat că aceasta este menirea lui, dar are de gând să renunțe și la asta de pe data de 07 ianuarie 2021.

„Am fost capitan la varsta de 16 ani la Steaua, Steaua Bucuresti. Am jucat până la vârsta de 18 ani fotbal, pot să spun că am jucat la un nivel destul de mare. Am jucat si la FC Arges la noi, când era FC Arges la noi. Am jucat chiar si în Italia la Napoli, dar am ales calea artistică, poate așa a vrut Dumnezeu. Și în momentul când jucam fotbal, tot mai fredonam din când în când câte ceva”, a declarat Dani Mocanu intr-o emisiune TV.