Ce avere are de fapt Ilie Năstase. Diferența dintre conturile sale și ale lui Ion Țiriac

Ilie Năstase a scris istorie în tenisul mondial și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că sumele încasate din acest domeniu erau colosale. Cu toate acestea, Nasty nu a avut aceeași soarta precum cea a prietenului său, Ion Țiriac.

Ce avere are de fapt Ilie Năstase. Diferența dintre conturile sale și ale lui Ion Țiriac
Ion Tiriac,Ilie Nastase.

Aplaudat în întreaga lume după numeroasele victorii și admirat pentru tenacitatea de care dădea dovadă pe teren. Astfel s-ar descrie cel mai bine carieră fulminantă pe care Ilie Năstase și-a construit-o în lumea tenisului într-o periada șubredă pentru contextul politic românesc.  Fostul sportiv a reușit să strângă de-a lungul vieții o avere impresionantă, însă cu toate acestea conturile sale nu s-ar ridicat la nivelul celor deținute de prietenul și fostul său coleg, Ion Țiriac.

Cât de bogat este de fapt Ilie?

A simțit gustul succesului câștigând în carieră 83 de titluri ATP și două turnee de Grand Slam.la US Open și Roland Garros și a primit dincolo de milioane de aplauze și milioane în conturi. De altfel, Nasty a jucat de patru ori finalele la Roland Garros, Wimbledon de două ori și US Open de asemenea. Totodată, el a fost declarat primul lider al clasaamentului ATP.

Alături de echipa României, Ilie Năstase a jucat nu mai puțin de trei ori finală Cupei Davis. Cu toate acestea dintre cele 83 de titluri pe care a reușit să le obțină, doar o parte dintre acestea au fost înregistrate la ATP.

Ce avere are de fapt Ilie Năstase. Diferența dintre conturile sale și ale lui Ion Țiriac

Ilie Năstase a bifat o activitate sportivă impresionantă care i-a dus renumele în întreaga lume și în mod evident a avut câștiguri substanțiale. Cu toate acestea, averea sa nu se ridică la valoarea celei pe care alt nume de marca al tenisului românesc o deține, Ion Țiriac.

Declarația de avere a fost publicată de fostul sportiv odată cu candidatura acestuia la alegerile europarlamentare din 2019. conform acesteia Ilie deține un imobil (locuință) în București și o casă de vacanță în județul Constanța, respectiv Mamaia.

De altfel, fostul tenismen are în proprietate peste 1000 de metri pătrați de teren în Moieciu de Jos. Pe lângă acestea, în mod evident, Nasty deține și o colecție impresionantă de bunuri, precum  ceasuri în valoare de 150.000 de euro și bijuterii de 100.000 de euro. În locuințele sale, Ilie are și tablouri a căror valoare se ridică la suma de 50.000 de euro. La vremea respecivă, Ilie deținea și două autoturisme de lux și trei motociclete.

De altfel în conturile sale, avea valori impreionante constant în euro și dolari. Cu toate acestea, candidatul de atunci la europarlamentare figura că fiind dator fostei sale soții, Amalia Năstase cu suma de 2,2 milioane de euro.

Ce avere are de fapt Ilie Năstase. Diferența dintre conturile sale și ale lui Ion Țiriac
Inquam Photos / George Calin

De partea cealaltă a baricadei, Ion Țiriac a avut o carieră notabilă în domeniul tenisului, însă astăzi averea sa l-a plasat în cea mai prestigioasă revistă din lume care include topul miliardarilor, Forbes.