Ce avere are de fapt Ștefan Bănică Junior. Artistul și soția lui trăiesc pe picior mare

Juratul de la X Factor a preferat pe întreg parcursul carierei să își țină viața personală departe de ochii publicului. Ștefan Bănică a strâns însă o avere destul de considerabilă în toți acești ani.

Ce avere are de fapt Ștefan Bănică Junior. Artistul și soția lui trăiesc pe picior mare

Unul dintre artiștii generației de aur, Ștefan Bănică a devenit celebru atât datorită tatălui său cât și rolului care l-a lansat ca imagine în urmă cu două decenii, în filmul Liceenii. Actor, cântăreț, compozitor și antreprenor, Ștefan a preferat să rămână mereu în umbră în ceea ce îi privește viața personală.

Firma lui are încasări substanțiale

Ștefan Bănică este unul dintre jurații îndrăgiți de public din cadrul emisiunii X Factor difuzată de Antena 1. Chiar dacă acum se concentrează și pe cariera în televiziune, fostul soț al Andreei Marin nu uită de primele sale pasiuni: actoria și muzica. Drept urmare după peste 25 de ani de activitate în domeniul artistic Ștefan a adunat o avere substanțială.

Actorul și-a înființat în anul 2004 o firmă care se ocupă în prezent de toate evenimentele sale. Încă de la începutul acestei companii, artistul a făcut bani frumoși. Profitul anual înregistrat conform datelor publice era de peste 2 milioane de lei. Bucuria a durat până în anul 2012 când criza a pus pe butuci destul de serios afacerea. Ulterior, începând cu anul 2016, fostul soț al Andreei Marin a început din nou să o ducă extrem de bine pe plan financiar.

Până anul trecut, din activitatea sa, firma producea peste 450.000 de euro anual. Anul 2020 a fost extrem de dificil inclusiv pentru artiștii mari. Din cauza pandemiei cât și a restricțiilor impuse în ultimele luni, concertele și evenimentele private au fost trecute în plan secund. Astfel, cel mai probabil și Ștefan ca majoritatea artiștilor se vor baza pe fondurile din contul de economii.

Ce avere are de fapt Ștefan Bănică Junior. Artistul și soția lui trăiesc pe picior mare

Pe lângă activitatea artistică, soțul Laviniei Pârva încasează o sumă considerabilă și de pe urma contractului pe care îl are cu Antena 1.

S-a căsătorit în secret cu Lavinia Pârva

Ștefan Bănică duce o viață extrem de liniștită pe care preferă să o țină în continuare departe de presa mondenă. Pe conturile sale de socializare actorul postează destul de rar imagini cu familia. În schimb, Lavinia este extrem de deschisă în acest sens.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 5 ani. Deși nu și-au dorit să facă acest lucru public, până la urmă Lavinia a fost cea care a recunoscut că artistul a dus-o la altar. Evenimentul s-a petrecut în Bulgaria, iar lista de invitați a fost extrem de restrânsă, fiind alcătuită doar din membrii familiei și prieteni apropiați.

Lavinia și Ștefan au un băiețel de doi ani care poartă numele Alexandru. Micuțul este al treilea copil al cântărețului. De asemenea acesta mai are din căsătoriile precedente un băiat și o fetiță, cu Andreea Marin.