Ce avere are Delia în realitate? Mulți români nu reușesc să strângă suma respectivă nici într-o viață!

Delia este considerată în prezent una dintre cele mai bune voci ale României. Totodată, artista este de asemenea extrem de bine plătită pentru reprezentantiile sale muzicale, ajungând să adune o avere uriașă.

Ce avere are Delia în realitate? Multi români nu reușesc să strângă suma respectivă nici într-o viață!

Delia este artista care și-a păstrat în utlimii ani locul frunas în preferințele românilor în materie de muzică. Piesele sale au strâns milionae de vizualizări pe Youtube, iar concertele au adunat  mii de fani care au aplaudat-o. Cam așa arată cariera artistică a acesteia din ultimii ani.

În mod evident, pentru reprezentațiile sale artistice Delia este extrem de bine plătită, în acest mod reușind alături de soțul ei care îi este colaborator și pe plan profesional  să adune o avere la care alții doar visează.

Cum arată conturile vedetei

Delia Matache și soțul ei Răzvan Munteanu s-au căsătorit în 2012, însă cei doi trăiesc o poveste de dragoste cu mult înaintea acestui pas decisiv din viața lor. Chiar dacă nu au decis să aibă copii cel puțin deocamdată, Delia și Răzvan se bucură din plin de viață împreună. Cei doi sunt pasionați de călătorie și au cutreierat până acum o mare parte din lume.

Dacă pe plan personal lucrurile sunt bine așezate în viețile lor, pe plan financiar am putea spune că totul este la superlativ în ceea ce îi privește. Asta pentru că cei doi par să facă o echipă extrem de bună împreună, Răzvan fiind managerul care se ocupă de organizarea concertelor soției sale, dar și de …număratul banilor. În 2019, firma Deliei figura cu o cifra de afaceri de 4.629.590 lei și un profit anual de 1.632.410 lei.

 

Ce avere are Delia în realitate? Multi români nu reușesc să strângă suma respectivă nici într-o viață!

Și-a achiziționat de curând o a doua casă

Delia a declarat de multe ori că își dorește să vadă în jurul său rezultatele muncii sale. De altfel, atunci când și-a achiziționat primul apartament de tip penthouse care a costat în jur de 1 milion de euro, artista a fost destul de aspru criticată de multe persoane.

Recent, Delia și Răzvan Munteanu au făcut o nouă investiție de acest gen cumpărându-și încă o casă cu o valoare la fel de semnificativă.  Cântăreața nu s-a sfiit să recunoască niciodată că preferă să investească banii pe care îi câștigă atât în proprietăți cât și pentru propria stare de bine. Astfel, în fiecare an, Delia și soțul ei umplu paginile personale de socializare cu fotografii din vacanțele în care ajung în întreaga lume.

Dacă anii trecuți, artista și soțul ei ajungeau de cel puțin două ori pe an la relaxare, pandemia le-a stat în 2020 în calea planurilor.

Pe lângă banii câștigați din sfera artistică, Delia încasează un salariu substanțial și de la emisiunile în care are rol de jurat. Pe lângă aceste proiecte, soțul ei deține și două localuri de tip lounge, atât în București cât și în Brașov.