Nicoleta Luciu este căsătorită, din 2012, cu Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii, de care vedeta se îngrijește cu drag. De când i-a născut pe tripleți, Nicoleta s-a retras de pe micile ecrane, de dragul familiei. Iată ce afaceri și avere are soțul ei, Zsolt.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din zona Harghita-Covasna. Se pare că Zsolt Csergo este proprietarul unei afaceri imobiliare, aflate în plină ascensiune, însă nu doar de acolo provin veniturile sale.

Pe lângă banii obținuți din imobiliare, Zsolt a făcut avere și din jocurile de noroc. Concret, el a fost unul dintre importatorii de slot-machines din România, conform Ziare.

Soțul Nicoletei Luciu a construit trei cartiere în trei orașe. În timpul pandemiei, cei 29 de angajați ai firmei sale au lucrat la foc continuu pentru a ridica al treilea cartier de blocuri, situat în Odorheiul Secuiesc.

Dar acesta nu este singurul oraș în care Zsolt Csergo a investit sume mari în imobiliare. El mai are parcuri de locuințe în Miercurea Ciuc și Sfântul Gheorghe. Circa 500 de locuințe a construit el în ultimii 15 ani.

Conform sursei citate, compania dezvoltatoare care îi aparține și-a dublat cifra de afaceri în 2020 față de anul precedent. De la 10,7 milioane lei la 18,5 milioane lei și și-a triplat profitul, de la 2,5 milioane lei la 6,7 milioane lei. Bineînțeles, Zsolt Csergo are și datorii: 3,5 milioane lei și creanțe de 2,5 milioane lei.

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo, căsătoriți de 9 ani

În 2012, Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo şi-au oficializat relaţia în cadrul Primăriei din Miercurea Ciuc, după şapte ani de relaţie.

După ce au semnat actele care le consfinţeau căsătoria, alaiul s-a mutat la catedrala din oraş. Aici preotul i-a botezat pe tripleţi şi a binecuvântat căsătoria Nicoletei şi a lui Zsolt.

După ceremonia religioasă, oaspeţii şi mirii au plecat în mare trombă spre restaurant. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente pentru că dora cea mică a Nicoletei şi soacra acesteia erau ocupate să dea declaraţii de presă şi astfel alaiul a plecat fără ele.