In ultima perioada, fosta sotie a lui Victor Slav a trecut prin momente grele. Nu doar scandalul cu Alex Bodi i-a dat batai de cap, ci si problemele de sanatate ale micutei Sofia. Acum, s-a aflat ce boala are, de fapt, fetita Biancai Dragusanu.

Vedeta a fost foarte ingrijorata si panicata de mai bine de trei luni. Micuta ei a inceput din senin sa tuseasca, fara sa aiba insa alte simptome. Initial, parea o raceala sau ceva banal, insa tusea nu a disparut deloc odata cu trecerea timpului. Bianca a mers la mai multi medici, iar acum a aflat, in sfarsit, ce are fetita ei.

Ce boala are fetita Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav

Dupa ce Sofiei i s-au facut mai multe teste de alergie, analize si control la plamani, Bianca Dragusanu a ajuns la profesor doctor din Cluj Napoca. El este specialist in cazuri precum cel al fetitei lui Victor Slav si i-a dat tratamentul potrivit. Asa s-a descoperit si cauza pentru tusea persistenta, informeaza Actualitate.net.

„Sofia nu are nimic grav, insa are polipi, are imunitatea scazuta, trebuie sa-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slava Domnului, n-are nimic la ficat, la plamani, totul este in regula. Trebuie sa o imunizez”, a declarat Bianca Dragusanu.