Ce va face Augustin Viziru cu marele premiu câștigat la ”Ferma”! Vedeta a obținut 50.000 de euro: „Am muncit foarte mult”

Augustin Viziru a dezvăluit ce va face cu cei 50.000 de euro câștigați la ”Ferma”.

Ce ca face Augustin Viziru cu marele premiu câștigat la ”Ferma”! Vedeta a obținut 50.000 de euro: "Am muncit foarte mult"

Marele final al emisiunii ”Ferma” a avut loc săptămâna aceasta. Telespectatorii au stat cu sufletul la gură să vadă cine va pleca acasă cu marele premiu. În finală au intrat Elena, Viviana Sposub, Andrei, dar și Augustin. Primii care au părăsit competiția au fost iubita lui George Burcea și Andrei. Cei doi sperau, la fel ca toți ceilalți, să câștige cei 50.000 de euro, dar nu a fost să fie de data aceasta.

Lupta finală s-a dat între Augustin Viziru și Elena, bărbatul fiind cel care a ieșit învingător. Și-a dorit acest premiu din tot sufletul lui. Au trecut mai bine de cinci ani de când și-a pus în gând să îl obțină, iar așteptarea a luat sfârșit pentru el. Vedeta a fost extrem de emoționată că a reușit să ducă familiei sale trofeul mult râvnit.

Augustin Viziru a câștigat ”Ferma” 2020

Momentul a fost și mai special pentru că fix în ziua respectivă fiica lui împlinea vârsta de 3 luni. I-a dedicat marele premiu micuței sale și a mărturisit că tot ceea ce a făcut, a făcut pentru ea. În plus, el a susținut că nu doar el este câștigătorul acestei competiții, ci și colega lui, Elena. A mai mărturisit că va fi alături de ea oricând aceasta va avea nevoie pentru că așa a procedat și ea încă de la începutul emisiunii.

Ce ca face Augustin Viziru cu marele premiu câștigat la ”Ferma”! Vedeta a obținut 50.000 de euro: "Am muncit foarte mult"

În plus, actorul a spus și care sunt planurile sale cu banii câștigați la ”Ferma”. Se pare că banii vor fi cheltuiți de familia lui, cea pentru care el a tras din greu în tot acest timp.

”Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea. Decizia a fost luată de mine și de iubita mea deoarece era un moment important în viața noastră; fiind chiar după nașterea Mariei. Ea m-a încurajat și mi-a spus că este șansa mea la revanșă și că mi-ar părea rău dacă voi rata această ocazie”, a declarat el.