Alex Bodi a fost săltat de mascaţi de puţin timp, iar de atunci au ieşit mai multe discuţii în lumea mondenă. Puţini ştiu însă cine este cu adevărat femeia care l-ar fi denunţat pe Alex Bodi. Se pare că este vorba chiar de fosta lui soţie.

Înainte de a oficializa relaţia cu Bianca Drăguşanu, Alex Bodi a mai fost căsătorit de două ori. Ultima căsătorie înainte de Bianca Drăguşanu a fost cu Iulia Sălăgean. Alex şi Iulia au fost împreună opt ani de zile.

La debuturile relaţiei dintre cei doi, lucrurile erau cât se poate de normale, situaţia dintre ei a degenerat, iar cei doi au fost implicaţi în scandaluri colosale. Conflictele dintre Bodi şi soţia sa au fost de răsunet, însă totul a fost făcut cunoscut după ce Bodi s-a afişat cu Bianca Drăguşanu.

Acum puţin timp, Alex Bodi vorbea extrem de frumos legat de fosta sa soţie. Chiar şi aşa, se pare că este vorba chiar despre cea care l-a denunţat pe Bodi şi aşa a ajuns el implicat în dosarul de trafic de persoane şi proxenetism. Pentru Bodi, Iulia a însemnat mult, deoarece aceasta a fost în viaţa lui în clipele în care el avea foarte multă nevoie de ea.

Ce povestea Bodi

„Atunci am cunoscut-o și pe fosta mea soție. Ea avea un salon de make-up la Mediaș. Ea m-a ajutat mult. M-a sprijinit mult. Eram un om foarte greu de suportat, eram nervos… A făcut niște eforturi super mari pentru mine. (…) E cel mai frumos lucru din lume să fii tată de fată. Încerc să fac tot posibilul ca cele două fiice ale mele să își petreacă timp împreună”, povestea Bodi, în luna februarie.

Ce declară Alex Bodi despre fosta soţie. Ce relaţie era între afacerist şi cea care l-ar fi denunţat
Ce declară Alex Bodi despre fosta soţie. Ce relaţie era între afacerist şi cea care l-ar fi denunţat

Situaţia dintre Bodi şi Iulia a devenit extrem de grea în momentul în care afaceristul a renunţat la Iulia, pentru Bianca Drăguşanu. El a fost sincer cu ea şi i-a spus că vrea o relaţie cu Bianca. Cei doi au divorţat, iar Bodi s-a căsătorit cu Bianca Drăguşanu, însă nu pentru mult timp.

Între timp, Iulia nu s-a lăsat. Aceasta a vrut să îi despartă pe Bodi şi Bianca, însă apoi s-a dat bătută şi a devenit prietenă cu noua iubită a lui Bodi. Apoi, Iulia l-a denunţat pe Bodi şi l-a acuzat de răpire internaţională de minori. Acum surse din achetă susţin că tot ea l-a denunţat şi în dosarul de proxenetism.