Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Prezentatoarea, declarații de senzație: „El este mai…”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o poveste de dragoste frumoasă!

De ce a refuzat Gabriela Cristea toate contractele ce i-au fost propuse recent în televiziune? Vedeta are alte planuri!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu puternic. Cei doi au o relație de peste cinci ani, dar se iubesc la fel ca la început. Ei au o împreună două fetițe superbe, pe care le iubesc enorm. Ea a făcut eforturi enorme pentru a le aduce pe lume. A încercat tot felul de tratamente, care la început nu au dat deloc rezultate. Acum, este extrem de fericită. Viața ei este completă și regretă că nu a făcut mai mulți copii, pentru că nu mare vârsta potrivită pentru asta.

Povestea lor de iubire a început pe platourile de filmare. De când s-au cunoscut, ei și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. O vreme, multă lume nu dădea vreo șansă relației lor, dar ei și-au văzut în continuare de treabă. S-au iubit și se iubesc la nebunie, fără să le pese de părerile celor din jurul lor.

Gabriela Cristea este mai în vârstă decât Tavi Clonda

În plus, ei sunt foarte sinceri cu fanii lor. Nu s-au temut niciodată să le vorbească despre relația lor și nu le-au ascuns nimic. Ori de câte ori au ocazia, cei doi soți își dedică dragostea în public, iar imaginile pe care le postează fac furori de fiecare dată.

Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Prezentatoarea, declarații de senzație: "El este mai..."

El este mai mic decat mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodata diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, a spus Gabriela Cristea.

Nici măcar diferența de vârstă dintre ei nu a stat în calea iubirii lor. Aceasta nu este prea mare, ci de doar cinci ani. Nu s-au gândit niciodată la acest aspect, ci s-au bucurat de fiecare moment împreună. Ei bine, Gabriela Cristea are 46 de ani, iar Tavi Clonda 41. Pentru ei nu a fost un obstacol faptul că prezentatoarea este puțin mai mare decât el și nici nu va fi vreodată.

Am rămas fără ajutor. Dar nouă ne place să petrecem timp acasă, în schimb nu mai avem ajutoare. Femeia care ne ajuta la treburi nu mai vine, mama mea ajunge destul de greu de la Brașov. E destul de complicat, ziua noastră începe după nouă seara, când ele se culcă”, a mărturisit Tavi Clonda.