Ce face Anca Țurcașiu la 4 luni de la divorț. Vedeta a vrut să se știe de la ea

A trecut o perioadă destul de lungă de când Anca Țurcașiu și fostul ei soț au decis să pună punct relației lor. Dacă pentru o vreme, actrița a vrut să stea cât mai departe de zona mediatică acum Anca pare să fie pregătită pentru a le aduce din nou zâmbetul pe buze celorlalți așa cum a obișnuit mereu.

Ce face Anca Țurcașiu la 4 luni de la divorț. Vedeta a vrut să se știe de la ea

Anca Țurcașiu este în mod cert una dintre vedetele generației de aur ale României. Chiar dacă a ajuns la respectabila vârstă de 50 de ani, actrița se ține extrem de bine, putând concura oricând la fizic cu o tânăra de 20 de ani. Viața nu a fost însă prea blandă cu ea în ultimele luni, având în vedere că aceasta a trecut printr-un divorț neașteptat.

Chiar dacă toată lumea credea că Anca și medicul Cristian Georgescu vor îmbătrâni împreună, lucrurile nu au stat așa. În luna iulie, artista anunța subit că a semnat deja actele de divorț. Vestea atât pentru fani, cât și pentru cunoștințele ei apropiate a fost primită pe Facebook acolo unde Anca a postat un mesaj tranșant în acest sens. În cadrul acestuia, vedeta a ținut și să precizeze că nu va comunica niciodată mai ales către presă care au fost motivele ce au dus la separare.

Ce face Anca Țurcașiu la 4 luni de la divorț. Vedeta a vrut să se știe de la ea

Inevitabilul s-a produs și la scurt timp după acel anunț, totul a ieșit la iveală. Soțul Ancăi a fost surprins în mall alături de o blondă suplă, cu o vârstă aproximativă de 30 de ani. Cei doi s-au sărutat cu foc în văzul tuturor deși în preajma lor se afla și băiețelul de numai câțiva anișori ai misterioasei doamne.

Nici medicul Cristian Georgescu și nici Anca nu au dorit să comenteze în nici un fel imaginile respective, actrița specificând doar că nu mai este deloc interesată de acel subiect.

De atunci și până în prezent vedeta nu și-a mai dorit deloc să fie în atenția publicului. Anca s-a focusat doar pe latura profesională, incheiand cu succes un sezon plin de evenimente pe litoral. De altfel, actrița a apucat să mai joace doar în câteva piese până când normele restrictive au pus lacătul și pe sălile de teatru. Deși a fost invitată în mai multe emisiuni tv în care să vorbească despre divorț și starea pe care o are, Anca a refuzat vehement acest lucru.Inclusiv de pe paginile sale de socializare, artista a lipsit o bună perioada de timp, spre îngrijorarea fanilor.

La ultimele sale postări, Anca a primit sute de mesaje de încurajare.

Chiar dacă a rămas o perioadă în umbră, vedeta s-a focusat extrem de mult pe propria persoană. Anca are grijă de forma ei fizică și alocă destul de mult timp ingrijirii și dietei personale. Recent, actrița a ținut să împărtășească acest lucru cu fanii ei din mediul online.Vedeta a divulgat care e secretul pe care îl urmează în fiecare seară astfel încât să arate atât de bine la vârsta ei.

“Daca tot sunt intrebata mereu ce mananc, iata meniul meu pentru cina. Spanac, sparanghel si bruschete cu rosii. A.. si un aperol spritz. Asa, de seara buna. Imi e foarte dor sa va imbratisez”, le-a transmis Anca fanilor ei.