Ce făcea Victor Slav chiar înainte ca Alex Bodi să fie săltat de mascaţii DIICOT

Victor Slav are grijă în prezent de fata lui şi a Biancăi Drăguşanu, în timp ce aceasta a anunţat, chiar înainte de descinderile la casa lui Bodi, că vine să îşi ia fiica în Dubai.

Ce făcea Victor Slav chiar înainte ca Alex Bodi să fie săltat de mascaţii DIICOT

Bianca Drăguşanu a plecat în Dubai şi nu vrea să se mai întoarcă din cauza lui Alex Bodi, cel care a abuzat-o fizic de mai multe ori. Înainte ca Alex Bodi să fie săltat de mascaţi, Victor Slav a arătat pe reţelele de socializare unde se află fiica lui şi a Biancăi, care până de curând a stat cu Alex Bodi.

Alex Bodi a fost săltat în această dimineaţă de procurorii DIICOT, acesta făcând parte dintr-un grup de suspecţi, posibili membri ai unei reţele  de trafic de persoane, cămătărie și trafic de droguri de mare risc.

În timpul acestui coşmar, Bianca este plecată în Dubai, iar norocul face ca ultima despărţire de Bodi să fie definitivă. Astfel nici ea şi nici cei dragi ei nu sunt implicaţi momentan în această poveste murdară.

Ce făcea Victor Slav chiar înainte ca Alex Bodi să fie săltat de mascaţii DIICOT
Ce făcea Victor Slav chiar înainte ca Alex Bodi să fie săltat de mascaţii DIICOT

Bianca a simţit ce va urma

Bianca este acum în Dubai, alături de prietena sa Ramona Gabor. Ea a făcut mai multe Insta-stories în care a explicat că nu vrea să revină în România, din motive personale şi că vrea să se întoarcă doar pentru a o lua pe fiica sa, Sofia.

Ea și-a propus să stea o perioadă îndelungată acolo, după despărţirea de controversatul Alex Bodi. Sofia, fiica Biancăi a stat până de curând cu Alex Bodi, acesta find acum săltat de mascaţi. Norocul a făcut ca Sofia să nu ia parte la astfel de evenimente, ea fiind extrem de fericită alături de tatăl ei, Victor Slav.

Bianca a anunţat aseară că vine în România să îşi ia copilul şi se va întoarce înapoi în Dubai, acolo unde vrea să locuiască o bună perioadă de timp. De asemenea cu puţin înainte de scandalul în care este implicat Bodi, fostul Biancăi, Victor Slav a simţit nevoia să arate cât de fericită este Sofia alături de el.

În contextul actual, dacă Bodi iese vinovat de proxentism şi spălare de bani, Bianca ar putea ajunge să dea declaraţii, pentru că a stat lângă el destul de mult timp.

Bianca şi Bodi s-au despărţit de foarte puţin timp, iar plecarea sa în Dubai a uimit pe toată lumea. Rămâne de văzut dacă Sofia va rămâne cu ea sau cu Victor Slav, având în vedere că Bianca ar putea avea de tras ponoase în urma relaţiei cu Bodi, cel care a şi agresat-o de foarte multe ori.