Alex Bodi se află în acest moment cercetat într-un dosar complex de proxenetism.Numele lui apare printre alți capi ai lumii interlope, acuzați la rândul lor că ar fi obligat femei să întrețină relații intime cu bărbați în străinătate cu scopul de a obține foloase materiale de pe urma lor.
În mod suprinzător cea care a ajuns să stea de vorbă cu oamenii legii și să le confirme că invlusiv ea a fost presată de soț să facă același lucru a fost chiar penultima soție a lui Bodi, Iulia Sălăgean. Cei doi foști parteneri s-au aflat într-un continuu scandal până acum câteva luni când relațiile dintre ei au început să intre pe un făgaș normal de dragul fetiței lor.

Alex Bodi îi plătea chiria celei care l-a turnat

Femeia le-a povestit procurorilor ca fostul ei soț a fost ce care a îndrumat-o să se prostitueze pentru bani în Germania.Mai exact, Iulia își desfășura activitatea în cluburi de noapte din Frankfurt. Surse din cadrul anchetei au scos la iveală că în urma prestației acesteia, afaceristul încasa la vremea respectiva în jur de 1000 de euro pe noapte. Iulia a ținut să le spună anchetatorilor că soțul ei făcea presiuni uriașe asupra ei în momentele în care aceasta nu mai producea atât de mulți bani cât și-ar fi dorit milionarul.

Ce gesturi făcea Bodi în ultima perioadă penteu fosta soție care l-a turnat la politie? Milionarul a vrut să îmgroape securea războiului cu mama copilului lui!
După acest episod, întoarsă în țară fosta lui Bodi s-a aflat într-un continuu proces cu acesta. Relațiile au rămas extrem de tensionate între cei doi soți până acum câteva luni când milionarul s-a decis sa o ajute pe cea care i-a dăruit o fetiță.Bodi nu doar că a adus-o în București și a ajutat-o să se angajeze ci îi și plătea chiria și cheltuielile aferente creșterii fetiței lor. Surse din anturajul celor doi susțin că Iulia nu a intenționat de fapt să se râzbune acum ci în trecut.

Și-a construit un imperiu din afaceri

Chiar afaceristul a fost cel care a povestit în trecut că înainte să strângă averea de astăzi a pornit de jos.Bodi a lucrat în construcții în Spania alături de tatăl lui, iar ulterior a fost bodyguard în discoteci. Viața i-a aranjat circumstanțele astfel încât în prezent acesta să ajungă să dețină un adevărat imperiu.

Proprietăti extrem de valoroase, bolizi de lux, bunuri scumpe, toate sunt în proprietatea milionarului din Mediaș.În prezent, procurorii au luat la puricat averea acestuia.Astfel Bodi trebuie să le dovedească oamenilor legii că a reușit să facă banii respectivi din muncă cinstită.