Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt în culmea fericirii. Zilele acestea, frumoasa artistă a împlinit 18 ani și a avut parte de o surpriză de proporții. Artista a dat o petrecere de zile mari, unde au fost invitate cele mai importante persoane din viața ei. Cântăreața a primit multe cadouri frumoase, dar niciunul nu a fost precum cel venit din partea iubitului ei.

Edward Sanda, sprijinit de Pavel Stratan

Undeva după miezul nopții, cântărețul și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe Cleopatra. Ea a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. Nu se aștepta la o asemenea surpriză și nici nu a bănuit absolut nimic. Singurii care știau ce urma să se întâmple erau părinții lui, care l-au sprijinit în tot acest timp. Ei au fost și cei care l-au ajutat în căutarea inelului și i-au dat sfaturi în acest sens.

Toată lumea a rămas surprinsă de gestul făcut de Edward Sanda. Părinții Cleopatrei Stratan i-au susținut și ei în tot acest timp. Pavel Stratan se bucură și el de faptul că fiica lui s-a logodit și se bucură de suportul ei. Toată lumea s-a întrebat cum au reacționat cei care i-au dat viață frumoasei artiste.

Ce i-a transmis Pavel Stratan lui Edward Sanda, după ce a cerut-o pe Cleopatra Stratan. Reacția uimitoare a artistului

 „Deși mă gândeam că se va întâmpla într-o zi, în niciun caz nu mă așteptam ca cererea să vină acum. Și de ziua mea! Așa că m-a luat prin surprindere și am fost foarte emoționată! Am spus <Da!> și sunt fericită”, a mărturisit Cleopatra.

Ei bine, totul a decurs așa cum ar fi trebuit, iar Edward le-a povestit fanilor ce le-a transmis aceștia cu ceva timp înainte de a lua decizia cea mare. Fiica lor a crescut și nu mai este deloc un copil, iar ei au înțeles acest lucru. Viitorul socru al artistului a fost de acord, iar admiratorii au fost în extas la auzirea acestor vești.

“Am avut de acum ceva timp acordul lor, pentru că și ei se așteptau la asta. Nu cred că acum. Chiar dacă se întâmpla acum sau peste doi ani, era la fel pentru noi, dar noi am simțit să facem acum acest pas și l-am făcut.”, a declarat Edward Sanda.