Ce înălțime are Gina Pistol! Viitoarea mămică este mult mai mică decât Smiley
in

Ce înălțime are Gina Pistol! Viitoarea mămică este mult mai mică decât Smiley

Care este diferența de înălțime dintre Gina Pistol și Smiley!

Gina Pistol este în clipa de față cea mai fericită femeie din lume. De când a aflat că este însărcinată, viața ei s-a schimbat complet. Ea și Smiley trăiesc acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. De ceva vreme s-a zvonit că prezentatoarea emisiunii Asia Express ar aștepta un copil. Un timp ei nu au declarat nimic în acest sens și nu își doreau ca oamenii să afle despre asta. Ar fi vrut ca totul să fie o surpriză și admiratorii lor să afle despre asta chiar de la ei. Sunt de părere că li s-au furat câteva momente frumoase din viață, dar nu au putut controla acest lucru.

Gina Pistol este mică de înălțime

Recent, ei au luat decizia de a pleca într-o vacanță împreună. Este prima lor vacanță, după ce Gina Pistol a rămas însărcinată cu simpaticul artist. Ei nu au plecat singuri ci alături de Speak și Ștefania, cei mai buni prieteni ai lor. În tot acest timp, ei au filmat un vlog în care au vorbit despre sarcină și despre ce au făcut în ultimii trei ani.

Ce înălțime are Gina Pistol! Viitoarea mămică este mult mai mică decât Smiley

“În urma unor analize medicale; acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a mărturisit Gina Pistol.

Au fost câteva minute de filmări emoționante, în care fiecare l-a surprins pe celălalt. Frumoasa presentatoare nu și-a putut stăpâni lacrimile și a spus tot ce a avut pe suflet. Estte bucuroasă că a reușit să dea naștere unui copil, mai ales că nimeni nu-i dădea vreo șansă. Medicii au pus-o serios pe gânduri acum câțiva ani și crede că este o minune că s-a întâmplat așa.

Mulți dintre fanii lor au fost curioși să știe care este înălțimea ei și ce diferență este între Gina Pistol și Smiley. Ei bine, ea are 1,66m, iar el 1,86 înălțime, deci diferența dintre cei doi este de 20 de cm

Lora, declarații despre relația cu viitoarea cumnată. Vedeta a spus adevărul: ”Avem o regulă”

Lora, declarații despre relația cu viitoarea cumnată. Vedeta a spus adevărul: ”Avem o regulă”

Andra și Cătălin Măruță, secretul pe care l-au ținut ascuns până acum: "Cel mai bun..."

Andra și Cătălin Măruță, secretul pe care l-au ținut ascuns până acum: „Cel mai bun…”