Dacă vrei transparență de la partenerul tău atunci trebuie să înveți să renunți la pretenții. Fiecare aduce în relație dorințele și aspirațiile sale, lucruri pe care celălalt trebuie cel puțin să încerce să le respecte și chiar să le îndeplinească dacă este posibil.

În ceea ce îi privește pe bărbați, de multe ori aceștia sunt tentați ca să îți ascundă defectele lor. Fie în mod intenționat sau pur și simplu pentru că se tem că dacă și-ar expune slăbiciunile nu ar mai reuși să te cucerească, indiferent de motiv, ei vor găsi căi prin care să-și închidă slăbiciunile sub un lacăt al secretelor.

Berbec

Nativii Berbec își vor ascunde mereu la începutul relației personalitatea introvertită. Chiar dacă vei tinde să o confunzi cu o notă de aroganță, într-un final vei realiza că acest aspect face parte într-un mod profund din natura lor.

Ce nu îți va spune niciodată despre el în funcție de zodia în care s-a născut. Defectele partenerului care te vor face mereu să suferi

Capricorn

Spiritul de lider le aduce succesul pe plan profesional dar și declinul în planul amoros. Persoanele născute în această zodie au mereu tendința de a se da șefi. La începutul relației nu se vor aventura în a-ți arăta că își doresc să monopolizeze totul însă în timp vei observă felul în care această tendiță începe să crească de la o zi la alta. Nu orice partener de viață este dispus să suporte faptul de a trăi într-o continuă dominare.

Vărsător

Considerați primii în topul nativilor cheltuitori ai zodiacului, Vărsătorii aruncă cu bani în stânga și în dreapta pentru propriile plăceri. Vei realiza în timp că aceștia se gândesc mereu întâi la ei când fac o alegere, mai ales când vine vorba de lucruri scumpe. Vărsătorii sunt în stare să atenteze și la economiile tale tot pentru treburile lor personale.

Ce nu îți va spune niciodată despre el în funcție de zodia în care s-a născut. Defectele parteneruluicare te bor face mereu să suferi

Săgetător

Este important să faci diferența între defectele bărbaților născuți sub acest semn zodiacal și cele ale femeilor săgetător. Cele două categorii nu pot fi luate la pachet având în vedere că vor manifesta concepții total diferite.

Un „el” Săgetător se va feri să îți spună cât de narcisist este. Acești bărbați sunt veritabilii metrosexuali care acordă o grijă ieșită din comun propriei imagini. La începutul relației vor fi reținuți însă treptat adevărul va ieși triumfător la lumină. Într-o relație cu un asemenea nativ veți concura aprig la capitol îngrijire personală și shopping vestimentar.

Taur

Fricoșii zodiacului nu se vor arăta nimănui mai înainte de a căpăta încredere deplină în partenerul de cuplu. Acești nativi se rușinează să-și divulge temerile în fața partenerei de viață așa că vor afișa o imagine de invincibili. Cu toate acestea sunt primii care se vor panica într-o situație limită.