La doar cei 43 ani, Shakira arată de parcă trecerea anilor o întineresc. Și-a făcut apariția într-un videoclip îmbrăcată în stilul anilor ‘80. Vestimentația este compusă dintr-o lenjerie neagră cu bretele și un top roșu care îi pun în evidență formele voluptoase. Blondina preferă să fie cât mai naturală: un machiaj minimal și coafura creață.

Ce părere are despre Pique despre cum s-a filmat Shakira? Soțul gelos a pus piciorul în prag!

Videoclipul muzical cu tematica anilor ‘80 ne demonstrează încă o dată abilitățile artistei. Aceasta poate cânta și dansa în același timp la fel de bine. Ca în fiecare apariție de-a ei, nu lipsesc mișcările sexy caracteristici care au înnebunit fanii de-a lungul carierei. Puteți vedea acest videoclip incendiar, căutând melodia Girl Like Me pe Youtube. Shakira a colaborat cu formația Black Eyed Peas, iar piesa va apărea în albumul ,,Translation”.

Frumoasa cântăreața latino a debutat în Columbia începând cu anii ‘90. Aceasta și-a scris singură mulți ani la rând versurile melodiilor. În ceea ce privește dansul, aceasta a uimit fanii de-a lungul carierei sale prin mișcările sale lascive și dansul din buric.

Shakira este împreună cu Gérard Pique, fundașul echipei FC Barcelona, din anul 2011. Diferența de vârstă dintre aceștia este de 10 ani, însă nu a stat în calea fericirii lor. Coincidență sau nu, amândoi sunt născuți în aceiași zi. Cei doi au împreună doi băieți frumoși.

Ce părere are Pique despre aceste videoclipuri fierbinți?

Shakira și Pique s-au cunoscut la filmările videoclipului piesei „Waka Waka”. Această piesă a avut un imens succes și a ajuns imnul Cupei Mondiale. Artista nu credea că ar putea avea ochi pentru ea, deoarece era necoafată. Însă el a fost cucerit de mișcările fierbinți ale blondinei.

Acum câțiva ani au ieșit zvonuri în presă cum că Pique este foarte posesiv și gelos. Acesta i-a interzis iubitei sale să mai filmeze alături de bărbați. Artista însă a lămurit public această situație sensibilă pentru cuplul lor.

,,Este foarte posesiv. Nu îmi dă voie să filmez videoclipuri alături de bărbați, așa că mă văd nevoită să mă mulțumesc cu femeile. Mi se pare normal că din moment ce sunt într-o relație, să nu mai filmez clipuri atât de fierbinți ca pe vremuri. Nici măcar nu se mai pune problema. Și sincer, îmi place așa.” a declarat Shakira pentru Billboard.