Ce părere are Inna despre statutul de mămică? Vedeta face primele declarații

Inna vorbește pentru prima dată despre sarcină. „Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă”

Inna este o cântăreață cu un imens succes și asta nu doar la noi în țară. Piesele ei au ajuns peste hotare și artista s-a bucurat de succes oriunde s-a dus. Hiturile sale au atras zeci de milioane de oameni și au fost ascultate în cluburile cele mai exclusiviste din întreaga lume.

Inna este în culmea fericirii. Cine este bărbatul din viața artistei?

„Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi” ,a spus artista reporterului.

Deși s-au auzit multe zvonuri despre viața amoroasă a vedetei, bruneta și-a recunoscut relația cu Deliric. Artist și el, tot în industria muzicală, Răzvan Eremia, pe numele său, a lăsat și el o urmă semnificativă în această industrie. Cântăreț de muzică rapp, mai nou și antreprenor, Deliric o răsfață pe Inna ori de câte ori are ocazia.

Cei doi formează un cuplu de mai puțin de un an de zile și totuși, au planuri mari de viitor. Relația pare să meargă foarte bine și îndrăgostiții se înțeleg de minune. Inna a acordat un interviu pentru Viva.ro și a povestit că cei doi își doresc să petreacă cât mai mult timp împreună.

Inna, o femeie cu pretenții?

Artista a declarat că, pentru a fi cucerită, bărbatul trebuie să aibă ceva special. Bruneta a spus în cadrul aceluiași interviu că s-a bazat pe feeling în alegerea iubitului său și nu a făcut neapărat o alegere rațională.

Totodată, vedeta preferă lucrurile simple, nu își dorește vacanțe extravagante, iar acest lucru se poate observa și din postările sale de pe conturile de socializare.

Îndrăgostiții se bucură de o ieșire în parc și nu se sfiesc să împartă asta și cu fanii lor de pe Instagram.

Ce a declarat Inna despre sarcină?

Vorbind despre viața sa amoroasă, același reporter a vrut să afle și mai multe detalii despre viața personală a artistei. Întrebată dacă își dorește să devină mamă, Inna nu a evitat răspunsul, ba mai mult, a vorbit despre acest subiect într-un mod foarte natural și degajat.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a spus Inna.