Ce planuri avea Irinel Columbeanu înainte de a pierde totul. Milionarul țintea foarte sus!

Trecutul pare acum un vis frumos chiar și pentru afaceristul care făcea furori odată. Irinel Columbeanu voia să își achiziționeze un bun care l-ar fi costat o avere înainte de a sărăci.

Monica Gabor a spus totul despre relația pe care o are acum cu Irinel! Își va ajuta fostul soț după ce acesta a pierdut totul?

Irinel Columbeanu are o viață demnă de a fi cuprinsă în paginile unui roman. Controversatul afacerist a avut o avere impresionată însă totul s-a năruit în viața lui odată cu divorțul de Monica Gabor.

Milionarul a pierdut toți banii după ce a mizat pe o afacere care nu s-a dovedit mai târziu a fi profitabilă.

Pentru a supraviețui fostul magnat a fost nevoit să își vândă bunurile care nu au fost luate de către creditori. Cu puțin timp înainte de a falimenta, Iri era pe punctul de a-și achiziționa un yacht!

Ce planuri avea Irinel Columbeanu înainte de a pierde totul. Milionarul țintea foarte sus! "Voia să își cumpere..."

Arunca cu milioanele de euro

Columbeanu era în perioada lui de glorie un împătimit al tehnologiei și al luxului. Bolizii pe care îi deținea, dar și barca Bayliner cu care milionarul se distra pe lacul Snagov erau cea mai mare dovadă că Iri nu se uita la bani când venea vorba de astfel de plăceri. Inclusiv înainte de a rămâne fară nici un ban, afaceristul era pe punctul de a-și achiziționa unul dintre cele mai scumpe yachturi din lume. Ambarcațiunea aparținând brandului Azimut se ridica la valoarea de peste 1,5 milioane de euro.

Ce planuri avea Irinel Columbeanu înainte de a pierde totul. Milionarul țintea foarte sus! "Voia să își cumpere..."

Iri era pe punctul de a face plata pentru bijuteria de lux însă cel mai probabil intuiția că ceva se va întâmpla în viața lui l-a determinat să se oprească la timp.

Fostul Monicăi Gabor nu doar că nu a mai avut șansa să își achiziționeze un yacht ci a rămas și fără barca lui de peste 50.000 de euro. Pe celebra barcă Iri și Moni s-au pozat chiar în ziua nunții și au adunat numeroase amintiri în timpul relației.Cel care a speculat momentul a fost un bun prieten de al fostului milionar, Nicușor Stan. Bineînțeles, Columbeanu a fost nevoit să vândă ambarcațiunea respectivă mult sub prețul pieței.

Nu doar de barcă s-a descotorosit Irinel ci și de Bentley-ul fabricat cu dotările speciale cerute de el. Pentru recepția luxosului automobil afaceristul a avut de așteptat în vremurile de glorie mult timp. Deși mașina a fost cumpărată cu o sumă uriașă, in urmă cu un an aceasta a fost scoasă la vânzare pentru suma de 29.000 de euro.

Fostul magnat a ajuns în prezent să conducă o mașină Opel Astra a cărei valoare nu depășește 5000 de euro. Vremurile în care Iri petrecea la cele mai bune restaurante unde parca bolizii ca un adevărat milionar au apus de mult. Acesta iese tot mai rar din casă și doar pentru cumpărăturile de care are nevoie pentru a trăi singur.