Ce relație au de fapt Oana Roman și Pepe? Motivul incredibil pentru care cei doi nu și-au vorbit ani de zile!

Numele lui Pepe ține în aceste zile primele pagini ale presei mondene. Una dintre persoanele care îi este alături artistului în momentele grele pe care le traversează este nimeni alta decât Oana Roman.

Ce relație au de fapt Oana Roman și Pepe? Motivul incredibil pentru care cei doi nu și-au vorbit ani de zile!

O prietenie de lungă durata presărată cu momente penibile și 6 ani în care nu și-au vorbit deloc. Așa ar descrie cele două vedete relația pe care o au. Oana Roman și Pepe se cunosc de-o viață, iar prietenia lor a fost deseori pusă sub semnul întrebării de către mulți.

În realitate pe aceștia îi leagă amintiri și experiențe din tinerețe.

Oana Roman le-a interzis să comunice

Toată lumea știe cât de vulcanică este Oana Zăvoranu, mai ales atunci când vine vorba despre persoanele pe care nu le prea are la inimă. După despărțirea de Pepe, artistul a confirmat că din cauza acesteia a fost nevoit să renunțe la mulți prieteni apropiați și chiar și la rude.

Printre aceștia s-a numarat și Oana Roman, pe care cântărețul nici nu o mai saluta în perioada respectivă. Oana a declarat că prietenul ei de o viață o salută strict atunci când era singur, iar dacă se intersectau în timp ce acesta se afla la brațul iubitei, Pepe o ignora complet.

”Erau momente penibile. dacă ne întâlneam și era cu Oana Zăvoranu nu saluta pe nimeni, iar dacă era singur atitudinea lui era diferită” declara Oana Roman despre relația cu artistul.

De partea cealaltă a baricadei, Oana Zăvoranu era convinsă că Oana Roman avea alte intenții cu iubitul ei decât cele amicale. Războinica actrița nu s-a sfiit să recunoască faptul că nu și-a dorit-o niciodată pe fiica lui Petre Roman în cercul ei și al lui Pepe de prieteni.

”Pepe era dorit de Oana.” afirma Oana Zăvoranu imediat după divorțul de artist.

Ce relație au de fapt Oana Roman și Pepe? Motivul incredibil pentru care cei doi nu și-au vorbit ani de zile!

Oana Roman se apara încă de atunci și susținea că Pepe îi va rămâne mereu prieten, iar ea îl va sprijini în orice situație. Dacă atunci i-a fost alături, acum când artistul latino a ajuns din nou în pragul separării de soție, fiica lui Petre Roman aproape că face scut în jurul acestuia.

Oana este convinsă că Raluca a avut un aport uriaș în această despărțire. De asemenea, vedeta a declarat că prietenul ei a avut sentimente sincere față de soția lui și nu ar fi rănit-o vreodată.

Odată cu acest context, Oana Roman și-a reamintit și de fosta relație a lui Pepe. Vedeta nu a ratat momentul de a o numi pe Oana Zăvoranu ”agresivă”. Scânteia a fost suficientă pentru că soția lui Alex Ashraf să declanșeze un tăvălug de jigniri asupra acesteia.

La rândul ei, Oana Zăvoranu a numit-o pe amica lui Pepe, ”Purcelușa Peppa”, sugerând faptul că aceasta este invitată în emisiuni pentru a comenta viața amoroasă a artistului doar pentru a umple programul.