Ce relație de rudenie există între Raluca și Florin Pastramă de fapt? Cum se înțeleg cei doi?

Poartă același nume de familie și toată lumea se întreabă dacă cele două vedete sunt rude. Abia acum s-a aflat ce legătură există de fapt între soția lui Pepe și soțul lui Brigitte Pastramă.

Ambii sunt extrem de cunoscuți în spațiul public de mai mulți ani însă nimeni nu știa cu exactitate dacă Florin și Raluca Pastramă sunt întradevăr rude. Amândoi apar destul de mult la evenimente însă în contexte diferite. O singură dată însă vedetele care poartă același nume de familie au fost văzute împreună.

Sunt verișori primari și au o relație foarte bună

Soția lui Pepe și soțul Brigittei, fosta Sfat, au o legătură de rudenie de gradul 1. Mai mult aceștia sunt chiar verișori primari. Deși apar foarte rar împreună în locuri publice sau la evenimente, cei doi ar avea o relație extrem de apropiată.

Întreaga familie Pastramă de fapt este recunoscută ca fiind unită indiferent de situație. Singurul moment în care aceștia au fost văzuți împreună a fost anul trecut la nunta soților Florin și Brigitte. În cadrul evenimentului fastuos Raluca a afișat o atitudine familială cu mirele.

Raluca și Pepe au uimit pe toată lumea cu anunțul divorțului

Raluca și Pepe au lăsat pe toată lumea mască odată cu anunțul despărțirii lor. Cel care și-a pus fanii în temă cu schimbarea majoră prin care urmează să treacă a fost chiar Pepe. Artistul a specificat că își dorește ca lumea să afle direct de la el ce se întâmplă în căsnicia lui.

Dacă artistul a fost deschis față de public, nu același lucru s-a întâmplat și cu soția lui. Raluca a ținut doar să specifice că momentan ambii locuiesc la părinți și că nu își dorește să facă declarații în acest sens.

ă

Deocamdată niciunul dintre cei doi soți nu a invocat un motiv care ar fi dus la o asemenea ruptură. În schimb, au existat numeroase supoziții legate de posibilele infidelități ale lui Pepe despre care Raluca ar fi aflat. Ultima s-ar fi petrecut exact în urmă cu doi ani și deși mama copiilor artistului ar fi încercat să treacă peste acel moment, conflictele s-ar fi ținut lanț între ei.

De altfel a fost invocată și relația dintre Raluca și soacra ei, mama lui Pepe. Cele două s-ar fi contrariat în trecut atât de tare încât relația lor nu mai poate fi la fel ca la început.

Cei doi nu au depus încă actele de divorț, iar Pepe nu s-a sfiit să recunoască în fața tuturor că a încercat de câteva ori să se împace cu soția lui. În aceeași situație se află și familia artistului care a primit cu greu vestea despărțirii. Cei doi vor avea de împărțit la notar destul de multe, având în vedere că în perioada mariajului au deschis două afaceri de succes.