Ce relație există între Alex Bodi și fiica Biancăi Drăgușanu? Imaginile vorbesc de la sine

Bianca Drăgușanu a dovedit fanilor săi ce relație există între Alex Bodi și minunata sa fiică.

Ce relație există între Alex Bodi și fiica Biancăi Drăgușanu? Imaginile vorbesc de la sine

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă la momentul actual. Având un istoric al relației plin de despărțiri și împăcări, iată că s-a dovedit faptul că iubirea adevărată învinge orice obstacol s-ar ivi pe drum. Formează o familie fericită și unită în prezent, așa că mulți fani ai cuplului se întreabă de relația pe care o are Alex Bodi cu micuța Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu din căsnicia cu Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a ținut să le arate concret fanilor ei de pe rețelele de socializare care este atmosfera în casa lor. Așa că frumoasa blondină a postat pe InstaStory imagini cu Alex Bodi și fiica sa. Imaginile vorbesc de la sine. În timp ce Sofia mănâncă niște fructe, omul de afaceri o îmbrățișează. Se observă faptul că au relație specială și că se înțeleg foarte bine împreună.

Aceleași lucruri se pot spune și despre relația pe care Bianca Drăgușanu o are cu fiica lui Alex Bodi. Se pare că este vorba despre o reciprocitate, astfel încât atât fiica Biancăi, cât și fiica afaceristului să nu simtă lipsă de afecțiune din partea niciunuia dintre părinți.
Ce relație există între Alex Bodi și fiica Biancăi Drăgușanu? Imaginile vorbesc de la sineCe relație există între Alex Bodi și fiica Biancăi Drăgușanu? Imaginile vorbesc de la sine

Bianca Drăgușanu, supărată până peste cap din cauza închiderii grădinițelor

Bianca Drăgușanu și-a ieșit din minți pe rețelele de socializare. Într-un instastory publicat pe contul său de socializare, vedeta a vorbit despre situația actuală și s-a arătat revoltată. Se pare că frumoasa noastră vedeta se declară a fi total îmotriva situației care există. De asemenea, consideră faptul că tot ceea ce se întâmplă este doar o invenție.

„La mine e simplu. Sunt curioasă ce fac celelalte mame care au două-trei job-uri sau chiar un job de la 8:00 la 16:00. Ce fac, dacă idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat.”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.