Ce s-a aflat despre vila lui Irinel Columbeanu după ce a ars? Vecinii fostului milionar sunt îngroziți „Pe cuvânt că e blestemată!”

Oamenii legii încă sunt în căutarea indiciilor care ar fi putut să ducă la acest incident nedorit. Fosta vilă a lui Irinel a fost mistuită de flăcări de curând.

Blestem asupra familiei Columbeanu? Irinel după ce și-a văzut vila mistuită :''s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morţilor, de Halloween. ''

S-a împlinit deja o lună de zile de când impozanta vilă de la Izvorani a ars până la ruine. Autoritățile nu au încă un rezultat final cu privire la cauzele ce ar fi putut duce la izbucnirea incendiului devastator. Deși a pierdut casa în urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu este încă preocupat de soarta domeniului care i-a fost lăsat moștenire de la părinți.

Ce s-a aflat despre vila lui Irinel Columbeanu după ce a ars? Vecinii fostului milionar sunt îngroziți "Pe cuvânt că e blestemată!"

Vecinii cred că la mijlloc ar fi o mână criminală

Vila care i-a aparținut lui Irinel Columeanu a ars la începutul lunii noiembrie. Numărul unic de urgență a fost apelat de vecinii care au văzut flăcările care mistuiau deja cu repeziciune o parte a acoperișului.

Oamenii legii au sosit rapid la fața locului însă lupta cu focul a fost una întinsă pe câteva ore. Deși au luat parte la misiune mai multe echipaje de pompieri aceștia nu au reușit să mai salveze nimic din impozanta clădire.

Ce s-a aflat despre vila lui Irinel Columbeanu după ce a ars? Vecinii fostului milionar sunt îngroziți "Pe cuvânt că e blestemată!"

O anchetă a fost deschisă în acest caz de oamenii legii pentru a se afla cum s-a produs evenimentul nedorit. Autoritățile au luat în calcul mai multe piste, două dintre acestea fiind legate de un posibil scurt circuit sau o mână criminală care a pătruns pe domeniul respectiv și a pus focul.

La rândul lor vecinii susțin că nu au simțit deloc miros de fum până să vadă locuința arzând ca o torță uriașă, iar acesta ar putea fi un indiciu că cineva a dorit să facă voit acest rău.

Totodată foștii vecini ai lui Irinel sunt convinși că reședința era blestemată, având în vedere modul în care omul de afaceri a pierdut această proprietate precum și întreaga avere.

Ce s-a aflat despre vila lui Irinel Columbeanu după ce a ars? Vecinii fostului milionar sunt îngroziți "Pe cuvânt că e blestemată!"

Oamenii sunt convinși că sistemul de electricitate nu ar fi putut să cauzeze tragedia mai ales că acesta fusese schimbat în urmă cu câțiva ani, iar în ultima perioadă nu a mai locuit nimeni acolo pentru a-l utiliza.

„Erau bălăriile mari, nu mai era vila îngrijită așa cum trebuie. Știm, însă, că tot sistemul de electricitate fusese schimbat acum câțiva ani, deci era nou și nu înțelegem cum să ardă atât de repede ditamai casa. Zici că a pus cineva benzină. Noi am văzut direct flăcări mari, iar înainte de asta nu am simțit miros de ars, nu nimic. Nu vedeți ce ghinion a purtat și vila asta? Domnul Irinel și-a pierdut averea, casă, masă, tot. A rămas fără nimic. Apoi pe la vilă s-au perindat tot felul de chiriași, au stat câteva luni fiecare și a plecat. De cumpărat nu a cumpărat-o nimeni. Acum a ars toată. Pe cuvânt că este blestemată casa”, au declarat vecinii pentru Impact.ro.

Ce s-a aflat despre vila lui Irinel Columbeanu după ce a ars? Vecinii fostului milionar sunt îngroziți "Pe cuvânt că e blestemată!"

Vila de la Izvorani a fost construită sub îndrumarea tatălui lui Irinel Columbeanu. Acesta a adus din străinătate un arhitect care s-a ocupat de mărețul proiect. Reședința în care Irinel și Monica Gabor și-au trăit mariajul avea numeroase opere de artă precum si dotări de lux.

Construită după modelul american, vila avea bucătărie profesională, piscină, bar la subsol, jacuzzi și chiar o cameră specială unde se prepara gheața. Irinel a reușit să piardă proprietatea respectivă și toți banii pe care i-a avut după ce a mizat pe o afacere care s-a dovedit a nu fi profitabilă.

Pentru că a luat un credit uriaș pe care nu l-a mai putut achita, milionarul fost nevoit să semneze pentru ca imobilul să ajungă în proprietatea creditorilor.