Laura, soția lui Moise Boxi Olariu, a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, despre nașii ei, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Laura a dezvăluit cum a decurs întâlnirea cu nașii, care a avut loc după petrecerea aniversară a acestora. Laura a spus că nu s-a simțit nicio tensiune între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și că cei doi erau foarte apropiați.

„Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara. Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu. O zi normală așa cum am văzut tot timpul la ei’, a declarat Laura Olariu prin telefon în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP’.

Fina cuplului Anamaria Prodan -Reghe, despre divorț

După ce au apărut zvonurile legate de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Laura Olariu spune că a vorbit cu nașa ei, iar aceasta i-a spus să stea fără grijă, că totul este bine. În plus, Laura a mai spus că pe Laurențiu Reghecampf nu îl sună, mai ales când este vorba de o chestiune așa delicată.

„Cu Ana am venit scurt, mi-a apus că totul este OK, să nu îmi fac griji. Eu pe Laur nu îl sun, am un respect aparte. În situațiile astea nici nu aș îndrăzni să sun, toată lumea îl deranjează. Mi-a spus că o deranjează ce a apărut în presă, dar se rezolvă’, a mai spus Laura.

În plus, aceasta a mai pus că ea nu îi vede pe nașii ei despărțiți și că vor rămâne mereu împreună. „Eu nu îi văd niciodată despărțiți, sunt și vor rămâne împreună până la sfârșitul vieții. Ei sunt făcuți unul ptr altul’, a mai spus fina cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf.