Ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan după ce a fost externată

Andreea Bălan a trecut prin clipe greu de suportat din cauza unor probleme grave de sănătate. După ce a stat în spital mai multe zile, artista a fost externată.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan după ce a fost externată
Ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan după ce a fost externată

Andreea Bălan a avut grave probleme de sănătate care i-au pus viaţa în pericol. Aceasta a avut nevoie de o operaţie cu laser în zona abdomenului, dar şi de mai multe zile de spitalizare. Artista a stat şase zile în spital, iar la externare luat o decizie! Ea a vrut să le povestească fanilor săi toate clipele prin care a trecut, dar şi cine i-a fost alături.

Clipe grele pentru jumătatea trupei Andre

Andreea Bălan a fost nevoită să stea şase zile internată în spital. În tot acest timp, ea nu şi-a mai văzut fetele, pe Ella şi Clara. După aproape o săptămână, Andreea a fost externată şi a putut merge acasă.

Acum, cântăreaţa se simte mult mai bine şi a ţinut să povestească ce s-a întâmplat, de fapt. Luni, Andreea a putut fi externată. Din acest motiv ea a fost extrem de fericită. Aceasta a transmis că tot ce îşi doreşte este să ajungă acasă, la fetele sale, pentru că nu le-a mai văzut de şase zile.

Având în vedere vârsta micuţelor, ele nu aveau cum să îşi viziteze mama în spital şi nici să o vadă în astfel de circumstanţe. De altfel, alături de Andreea au fost familia şi cel mai probabil, iubitul ei, Tiberiu Argint.  Înainte de a pleca din spital, Andreea Bălan a pregătit un mesaj special pentru fanii săi şi o fotografie.

Mesaj pentru susţinători

Ea apare cu zâmbetul pe buze, însă puţin cam obosită. A ţinut totuşi să le mulţumească fanilor pentru sprijin, pentru sutele de mesaje de încurajare primite şi pentru că i-au fost permanent alături.

„După 6 zile, azi plec acasă. Vă pup și vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele de încurajare. M-au ajutat enorm!” a scris Andreea Bălan, pe Instagramul său, alături de o poză în care pare extrem de veselă, dar mult prea slăbită.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan după ce a fost externată
Ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan după ce a fost externată

Ea a povestit şi ce s-a întâmplat în spital, din momentul în care a ajuns şi până la finalul celor şase zile în care a fost internată. Imediat ce a fost evaluată de medici, Andreea a primit diagnosticul de abces abdominal – o problemă care, netratată la timp, poate aduce decesul unei persoane.

Luni seara, pe data de 3 noiembrie, Andreea a fost internată cu dureri cumplite în zona abdomeului, iar medicii au descoperit că este vorba despre un abces abdominal.

Andreea povesteşte prin ce a trecut

“Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și, cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație.

În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă, să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a transmis Andreea , pe pagina sa personală de Instagram.