Ce s-a întâmplat în viața lui Teo Trandafir: „A fost cel mai greu an”

Vedeta face mărturisiri despre cele mai dificile momente prin care a trecut în ultimul timp

Ce s-a întâmplat în viața lui Teo Trandafir: „A fost cel mai greu an”

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe micile ecrane. Vedeta, în vârstă de 52 de ani, a apărut pe sticlă la începutul anilor `90. Din 2013, aceasta moderează emisiunea care îi poartă numele, difuzată pe postul de televiziune Kanal D.

Teo este un personaj foarte îndrăgit, atât de oamenii din fața televizorului care o urmăresc în direct cinci zile pe săptămână, cât și de colegii săi de breaslă. Teo Show reprezintă un real succes. Colegul ei de platou este Bursucu` cu care face o echipă minunată. Cei doi se potrivesc perfect și aduc zâmbetele pe fețele telespectatorilor, prin amuzamentul și glumele care le și definesc relația de prietenie.

Teo Trandafir a avut parte de un an dificil

Într-un interviu acordat recent pentru Click.ro, vedeta a mărturisit cum a fost anul 2020 pentru ea. Teo a avut parte de cel mai greu an al său în televiziune. Motivul este pandemia de coronavirus care a afectat întreaga omenire.

Din cauza contextului actual, oamenii trec prin perioade dificile, iar prezentatoarea s-a aflat în impas. Aceasta nu știa ce subiecte ar mai putea aborda pentru a le fi pe plac telespectatorilor apăsați de griji și de probleme.

Ce s-a întâmplat în viața lui Teo Trandafir: „A fost cel mai greu an”

„A fost cel mai greu an din viața tuturor. În ciuda faptului că noi am muncit, am fost pe micile ecrane, nu am fost ca altădată.”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

Cum a fost televiziunea în pandemie pentru Teo?

Teo Trandafir a muncit mai mult decât de obicei pentru a-i putea înveseli pe cei care o privesc și a venit cu noi idei pentru emisiunea de după-amiază: jocuri interesante, personaje amuzante, glume și noi provocări. Colega lui Bursucu` a mai povestit că cel mai dificil aspect a fost să realizeze show-ul fără public. Din cauza condițiilor impuse, emisiunile nu au mau primit spectatori.

„A fost un an în care am câștigat experiența de a face divertisment pe vremea ”holerei”, ceea ce nu este deloc amuzant”, a mai spus Teo Trandafir.

Vedeta speră ca această perioadă nefastă să se încheie cât mai rapid pentru ca lucrurile să revină la normal, iar întreaga omenire să își poată relua activitățile obișnuite. Metrourile aglomerate, haosul de dimineață, magazinele pline, întâlnirile cu prietenii, ieșirile fără mască, toate acestea făceau parte din normalitatea de care le este dor tuturor.