Ce se întâmplă cu Ionuţ Dolănescu după ce a fost confirmat cu coronavirus

Ionuţ Dolănescu a fost confirmat cu coronavirus, iar boala i-a dat peste cap toate planurile. Astăzi, artistul trebuia să fie într-un loc extrem de important.

Ce se întâmplă cu Ionuţ Dolănescu după ce a fost confirmat cu coronavirus
Ce se întâmplă cu Ionuţ Dolănescu după ce a fost confirmat cu coronavirus

Îndrăgitul cântăreţ de muzică populară Ionuț Dolănescu are coronavirus. Boala i-a dat peste cap mai multe planuri pe care le avea pentru această perioadă. Astăzi, artistul trebuia să fie în Statele Unite ale Americii şi să voteze. Acum, acesta trebuie să stea în izolare minim două săptămâni şi să aibă grijă la tratamente.

Acum câteva zile, fiul regretatului Ion Dolănescu a fost diagnosticat cu coronavirus. Şi familia sa este afectată, soţia sa fiind şi ea confirmată cu SARS-COV-2. Din fericire, cei doi au o formă uşoară şi nu au de suferit foarte mult.

Până la ora actuală, acesta nu are simptome. Cu toate acestea, Ionuț Dolănescu a decis să facă testul deoarece urma să plece în Statele Unite. Scopul vizitei era să voteze la alegerile prezidenţiale.

Cum se simte Ionuţ Dolănescu

Ionuț Dolănescu a povestit că a rămas surprins să afle că are coronavirus şi că trebuie să stea în izolare pentru următoarele două săptămâni.  Acesta a povestit că se simte bine şi că nu prezintă niciun simptom periculos al bolii. Cu toate acestea, multe planuri i-au fost încurcate de coronavirus, motiv pentru care trebuie să o ia de la capăt. Astăzi, spre exemplu, Ionuţ şi familia sa trebuiau să plece în Statele Unite, pentru a vota preşedintele.

,,Din fericire, cred că este o formă uşoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt şi să votăm în calitate de cetăţeni americani. Nu aveam simptome, doar că am simţit nevoia să fac acest gest, ştiind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi”, a declarat artistul.

Ce se întâmplă cu Ionuţ Dolănescu după ce a fost confirmat cu coronavirus
Ce se întâmplă cu Ionuţ Dolănescu după ce a fost confirmat cu coronavirus

De altfel, pe plan profesional s-au produs schimbări din cauza bolii. Ionuţ Dolănescu a povestit că avea în plan lansarea unui nou album. Din cauza virusului, albumul va fi lansat pe piaţă atunci când starea de sănătate a artistului nu va mai reprezenta nicio problemă.

Ionuţ avea în plan să voteze în America. De aceea şi-a făcut şi testul.  El a povetsit de dimineaţă la emisiunea ”Cu capu-n zori”, de la TVR 1, cu cine a votat online. El a spus că l-a votat pe Donald Trump şi că are toată încrederea că o să câştige un nou mandat. Ionuţ are dreptul de vot deoarece deţine mai multe proprietăţi în Florida, iar mama sa, Maria Ciobanu este în Los Angeles, la fel şi mare parte din familia lui Ionuţ.