Ce se întâmplă în viața Alexandrei Dinu? „Abia aștept să vă povestesc despre această experiență”

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, începe un nou capitol în viața sa

Alexandra Dinu, actriță în vârsta de 40 de ani, s-a iubit cu fostul fotbalist în perioada anilor 2000. Au format unul dintre cele mai iubite cupluri din România din care a rezultat și primul copil al „briliantului”, Mario. Băiatul a împlinit vârsta majoratului, iar părinții săi sunt foarte mândri de el.

Ce a făcut Alexandra Dinu după divorțul de Adi Mutu?

După ce relația lor s-a încheiat, blondina a decis să se mute în Italia unde a și locuit nu mai puțin de 16 ani, conform Impact.ro. Alexandra Dinu și-a refăcut viața și l-a dat uitării pe Adi Mutu. A devenit celebră și acolo, românca jucând în numeroase pelicule.

Conform aceleiași surse, în anul 2015, viața Alexandrei a luat o întorsătură neașteptată și actrița s-a stabilit în America împreună cu Mario, fiul ei. Aici frumoasa blondă s-a iubit trei ani de zile cu Jeffrey Greenstein, celebrul producător de film.

În 2019, povestea de dragoste a luat sfârșit și frumoasa actriță s-a hotărât să se întoarcă în țară.

Regretă căsnicia cu fostul star de la Fiorentina?

Alexandra Dinu se uită cu mândrie la trecutul ei și spune că nu regretă nimic. Ba mai mult, îi este recunoscătoare lui Mutu pentru cel mai de frumos cadou, fiul lor.

Întrebată ce a învățat din primul mariaj, actrița mărturisește că fostul fotbalist a ajutat-o să se cunoască mai bine, să se înțeleagă pe sine și chiar a maturizat-o foarte mult.

Alexandra Dinu, jurat la „Românii au talent”

PRO TV i-a lansat o provocare frumoasei prezentatoare prin invitația de a participa la emisiunea „Românii au talent” în calitate de jurat. Fără să stea pe gânduri, fosta soție a lui Adi Mutu a acceptat să ocupe un scaun la masa juriului în locul lui Mihai Petre.

Este nerăbdătoare pentru acest proiect, mai ales că televiziunea a fost prima ei dragoste, actoria venind mai târziu în viața sa. Înainte de a începe filmările pentru emisiune, Alexandra Dinu a declarat pentru click.ro că:

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba.”