Ce se petrece la Alex Bodi acasă după ce a fost săltat de DIICOT! Cine este persoana feminină care a intrat în casa lui

Cine este femeia misterioasă care a intrat în curtea afaceristului Alex Bodi după ce a fost săltat de DIICOT?

Ce se petrece la Alex Bodi acasă după ce a fost săltat de DIICOT! Cine este persoana feminină care a intrat în casa lui

Alex Bodi a fost săltat de DIICOT în urmă cu puțin timp. Afaceristul pare că se regăsește pe o listă lungă de suspecți în ceea ce privește traficul de persoane, traficul de dorguri și cămătăria. Nu a durat deloc mult timp până ce acasă la Alex Bodi au ajuns mulți prieteni.

Imediat cum Alex Bodi a fost dus la audieri, acasă la el a venit iubita partenerului său de afaceri. Într-o ținută lejeră, femeia a intrat glonț în casa lui Alex Bodi. Acolo se afla și actuala iubită a afaceristului, căci de câteva zile rusoaica Daria Radianova locuiește alături de proaspătul ei iubit.

Destul de afectată de situație fiind, iubita partenerului de afaceri a lui Alex Bodi a venit, cel mai probabil, pentru a o susține moral pe Daria. Îmbrăcată lejer într-o pereche de pantaloni de piele și cu un palton gri deasupra, tânăra a intrat hotărâtă în curte.

Ce se petrece la Alex Bodi acasă după ce a fost săltat de DIICOT! Cine este persoana feminină care a intrat în casa luiCe se petrece la Alex Bodi acasă după ce a fost săltat de DIICOT! Cine este persoana feminină care a intrat în casa lui

Ce are de spus Bianca Drăgușanu despre toată această situația?

Bianca Drăgușanu, fosta soție a lui Alex Bodi, a făcut unele declarații despre toată situația de față. După ce afaceristul a fost ridicat de DIICOT în această dimineață, declarația Biancăi nu a întârziat să apară.

Ea consideră faptul că afaceristul este nevinovat și că, în final, totul va ieși fix în favoarea lui, pentru că nu se îndoiește nicio clipă de el. Se pare că și Bianca Drăgușanu a falat tot din presă despre necazul fostului ei soț.

„Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat.Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură că va fi bine. Atât am de declarat”, ne-a mărturisit Bianca.