Ce se va întâmpla cu fetița Antoniei după divorț! La cine va rămâne Maya: „Fiecare este mulțimit”

Antonia a reușoit să divorțeze de fostul ei partenere de viață, Vincenzo Castellano.

Ce se va întâmpla cu fetița Antoniei după divorț! La cine va rămâne Maya: "Fiecare este mulțimit"

Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat, în sfârșit. După ani buni în care s-au plimbat prin tribunale, ei au terminat procesul. Iubita lui Alex Velea este o femeie liberă și se poate gândi liniștită la viitor. Cel mai probabil, în viitorul apropiat va avea loc nunta și botezul celor mici. Vedeta nu a putut organiza cele două evenimente din cauza faptului că nu divorțaze. Soarele a răsărit și pe strada ei, iar viitorul pare a fi unul bun.

Ea și fostul ei partener de viață au decis să se separe în anul 2013, după doi ani de căsnicie. Lucrurile nu au mai funcționat așa cum sperau, iar divorțul a fost cea mai bună variantă. Cei doi s-au luptat atât pentru custudia fiicei lor, Maya, cât și pentru paternitatea copiilor pe care îi are împreună cu Velea, Dominic și Akim. Din fericire, totul s-a rezolvat și artista este acum împăcată.

Maya va sta alături de ambii părinți

După toate acestea, multă lume s-a întrebat ce se va întâmpla cu Maya și la cine va rămâne micuța. Avocatul Antoniei a vorbit despre acest subiect sensibil și a lămurit întreaga situație. Nu au fost deloc niște ani ușori pentru ea, dar a trecut și peste asta.

După șapte ani, Antonia este o femeie liberă. Se pare că ea nu a obținut custodia exclusivă a fiicei lor, dar nici fostul ei soț. Cei doi au custodia comună, iar fata lor va sta atât în România, cât și în Italia în funcție de posibilități, dar și de programul ei școlar. În clipa de față, ea locuiește alături de tatăl ei și nu își poate vizita mama din cauza pandemiei de coronavirus.

”Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate.”, a spus avocatul artistei.

Ce se va întâmpla cu fetița Antoniei după divorț! La cine va rămâne Maya: "Fiecare este mulțimit"

”Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțimit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a mai spus avocatul cântăreței!