Ce secret le ascundea Adelina Pestrițu fanilor! Doar persoanele apropiate știau asta despre ea: „Husky!”

Adelina Pestrițu a împărtășit cu fanii ei o curiozitate extrem de rară

Face ea ce face și iar surprinde pe toată lumea cu declarațiile sale. Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate femei din lumea mondenă. Vedeta este adorată pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Petrece multe ore pe zi în mediul online, pentru că acesta este de fapt jobul ei.

Ea câștigă sume mari de bani și reușește să se întrețină destul de confortabil. Recent, ea a povestit că și-ar dori să se întoarcă din nou pe micile ecrane. Însă nu ar face acest lucru așa cu una, cu două. Bruneta are pretenții mari și așteaptă oferte, care să o mulțumească din toate punctele de vedere.

Este pregătită să revină oricând, dacă va fi invitată să ia parte într-un proiect care să o atragă. Tot ea spunea că i-ar plăcea să meargă la muncă de drag. Binențeles dorește să aibă timp și de proiectele sale personale din mediul online. Fanilor le-ar plăcea mai mult însă să o vadă din nou la televizor, dar momentan nimic nu este sigur.

Adelina Pestrițu le-a ascuns asta fanilor săi

Zilele acestea, ea și-a deschis inima în fața urmăritorilor săi și le-a făcut câteva dezvăluiri de senzație. Adelna Pestrițu a ținut ascuns un lucru foarte important despre ea. Numai persoanele apropiate ei știau despre acest aspect.

”Știați că există persoane care își schimbă culoarea ochilor în funcție de anotimp? Se mai spune despre ei că au ochii cameleon. Și eu mă încadrez în această categorie. De la verde intens la căprui și invers”, a spus ea.

Ce secret le ascundea Adelina Pestrițu fanilor! Doar persoanele apropiate știau asta despre ea: "Uneori am..."

Fanii au fost extrem de încântați, când au auzit despre ce este vorba. Se pare că frumoasa vedetă i-a cucerit cu vestea pe care le-a dat-o, astfel că postarea ei a adunat peste 18.000 de aprecieri în doar patru ore. Ochii vedetei își schimbă culoarea, în funcție de starea sa de spirit. Unii dintre fanii ei i-au povestit că și ei trec prin aceeași situație.

”Ești superbă oricum 😍 Și eu am ochii cameleon, schimbători de la verzi la albaștri, doar că ai mei se schimbă zilnic, nu după anotimp”, i-a răspuns cineva.

”Da! Și în funcție de starea de spirit. Uneori am unul verde și unul căprui”, a răspuns, la rândul ei, Adelina, moment în care fanii au poreclit-o pe loc: ”Husky!”.