Irinel Columbeanu are 63 de ani și își arată acum din plin vârsta. Asta pentru că afaceristul duce în prezent o viață precum a unui român de rând.

Pe chipul fostului milionar ridurile fine au lăsat deja urme adânci. Dacă în anii lui de glorie pe plan financiar Iri se preocupa intens și de imaginea lui, acum acesta se pare că și-a schimbat complet prioritățile.

Fostul Monicăi Gabor apela la ritualuri asiatice pentru reîntinerire

Este cunoscut faptul că fostul milionar a preferat întotdeauna să se lase înconjurat doar de prezențe feminine mult mai tinere decât el. Având în vedere că multora dintre domnișoarele alături de care s-a afișat le-ar fi putut fi tată, Iri trebuia cumva să țină pasul cu acestea. Astfel, încă de la începutul relației cu Monica Gabor, afaceristul a început să caute cu disperare remedii care să îl ajute să țină timpul pe loc mai ales din punct de vedere fizic.

Ce secrete avea Columbeanu pentru a face față iubitelor tinere? Milionarul apela la remedii scumpe pentru a nu-și arăta vârsta

Cea care i-a devenit ulterior soție, fostul manechin era cu adevărat o tânără absolventă de liceu când milionarul a dus-o la altar.

Iri a și găsit soluțiile ideale pentru a reuși să țină pasul cu Monica.

Învățat de tatăl lui, fostul milionar a început să urmeze tot felul de ritualuri asiatice care promiteau tinerețea veșnică.

Așa a ajuns Irinel să consume în fiecare zi fructe goji pentru a aduce îmbunătăți în aspectul lui.

Despre fructele respective se cunoaște faptul că au pe lângă proprietățile de menținere a fermității pielii și un rol important în vindecarea impotenței și a creșterii performanțelor sexuale.

Dincolo de acestea, Iri avea amenajată la parterul casei și o sală de fitness acolo unde deseori făcea mișcare alături de soția lui.

Totodată, Iri mărturisea la vremea respectivă că folosește o cremă împotriva îmbătrânirii a cărei valoare se ridica la 900 de euro bucata. „Poțiunea magică” care îl menținea pe afacerist ca un adevărat crai era bazată pe ingrediente aparte precum celule stem sau ciuperci japoneze.

Ce secrete avea Columbeanu pentru a face față iubitelor tinere? Milionarul apela la remedii scumpe pentru a nu-și arăta vârsta

Atât Irinel cât și tatăl lui foloseau și terapia cu jad pentru a nu-și arăta vârsta.

Nu doar din punct de vedere al întineririi avea fostul milionar grijă de propria persoană ci și în ceea ce îi privea stilul vestimentar. Fostul soț al Monicăi Gabor era fidel unui brand interațional de îmbrăcăminte unde prețurile hainelor sunt exorbitante.

De asemenea, afaceristul se asigura că și fosta lui soție este mereu în pas cu tendințele în modă.

Monica primise de la acesta două genți Hermes Birkin a căror valoare depășea 50.000 de euro.