Ce spune mama Vivianei Sposub despre relația fiicei sale cu George Burcea. Femeia a dat cărțile pe față

Viviana Sposub este mai îndrăgostită ca oricând.

Ce spune mama Vivianei Sposub despre relația fiicei sale cu George Burcea. Femeia a dat cărțile pe față

George Burcea și Viviana Sposub sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi artiști s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul filmărilor pentru emisiunea Ferma. Ei au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt și se bucură de fiecare moment. Fericirea li se citește pe chipuri, iar imaginile care apar cu ei fac furori pe internet.

Îndrăgostiții nu au ascuns nici măcar o clipă faptul că sunt împreună și nici nu aveau de ce. Ei nu s-au temut nici să se afișeze împreună peste tot. La un moment dat, au mers împreună într-o vacanță. Ei bine, zilele acestea nu au fost tocmai cele mai bune pentru vedete. Ambii au fost testați pozitiv cu COVID-19 și au decis să stea în carantină împreună.

Mama Vivianei Sposub și-a dat cu părerea

De când a divorțat de Andreea Bălan, George Burcea locuiește într-un apartament alături de alte persoane. El nu putea rămâne acolo, pentru că risca infectarea celor care stau alături de el și nu își dorea deloc acest lucru. Așa că a decis să meargă în apartamentul Vivianei Sposub.

Este o perioadă care îi pune serios la încercare pe cei doi îndrăgostiți. Cea care nu a mai trecut niciodată prin așa ceva este chiar Viviana Sposub. Este pentru prima dată când ea stă atât de mult în casă cu un bărbat, după cum a povestit chiar ea. Îi este teamă de faptul că o va lua razna să stea un timp atât de lung, într-un singur loc și cu aceeași persoană.

Ce spune mama Vivianei Sposub despre relația fiicei sale cu George Burcea. Femeia a dat cărțile pe față

Ei bine, mama Vivianei îl apreciază enorm pe George Burcea. Dacă fiica ei este fericită, atunci și ea este fericită. Nici pe brunetă nu o deranjează faptul că el are deja doi copii. Trecutul nu este deloc important pentru ea, ci trăiește în prezent.

”Nu mă deranjează că are doi copii. Sunt două fetițe extraordinare, despre care George mi-a povestit mereu. Oricum, noi pornim de la zero, fiecare are trecutul lui, dar noi trăim prezentul. Mama este fericită pentru că eu sunt fericită. Cu siguranță îl apreciază foarte mult pe George”, a povestit Viviana Sposub.