Ce spune Oana Zăvoranu despre Carmen de la Sălciua! Vedeta și-a scos din nou ghearele: ”E importantă rău”

Nici măcar Carmen de la Sălciua nu a scăpat de Oana Zăvoranu.

Ce spune Oana Zăvoranu despre Carmen de la Sălciua! Vedeta și-a scos din nou ghearele: ”E importantă rău”

Oana Zăvoranu este mai pornită ca oricând să le distrugă pe vedetele de la noi. Vedeta a început seria atacurilor la adresa persoanelor publice de la noi, în urmă cu două luni. Cel mai probabil, ideea i-a venit imediat după ce Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă. Ori de câte ori vreun fan a vrut să-i afle părerea despre cineva anume, ea le-a oferit un răspuns.

Sesiunile de întrebări și răspunsuri pe care le organizează pe Instagram, au devenit din ce în ce mai interesante. Fanii Oanei Zăvoranu continuă să pună paie pe foc. Aceștia îi cer părerea actriței despre diferite vedete de la noi, iar ea intră de fiecare dată în jocul lor. Aproape că nu trece zi fără să critice pe cineva la Story, iar internauții se amuză copios.

Oana Zăvoranu nu a auzit de Carmen de la Sălciua

Văzând că toate lucrurile acestea prind destul de bine, ea a decis să își facă propria emisiune. Aceasta va putea fi vizionată pe contul ei de YouTube, de la 1 decembrie. Cel mai probabil, va avea succes cu primul ei show, mai ales că deja oamenii sunt extrem de curioși să afle părerile ei despre vedetele noastre.

Pe parcursul celor două luni, ”Querida” s-a luat de foarte mulți creatori de conținut din România. Cel mai cunoscut scandal este cel cu Oana Roman. Actrița din ”Sacrificiul” de pe Antena 1 a atacat-o pe divă, dar nu l-a iertat nici pe soțul ei. Vedeta a amenințat că o va da în judecată, dar rămâne de văzut dacă se va ajunge până acolo.

Ce spune Oana Zăvoranu despre Carmen de la Sălciua! Vedeta și-a scos din nou ghearele: ”E importantă rău”

Recent, un internaut a vrut să știe care este părerea sa sinceră despre cântăreața Carmen de la Sălciua. Frumoasa artistă a scăpat ieftin de data aceasta, pentru că Oana nici măcar nu știa cine este.

”Nu cunosc vedeta, dar deja după nume cred că e <<importantă>> rău”, a spus Oana Zăvoranu despre Carmen de la Sălciua.